אני מוטשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי כבר כוחות! אני עכשיו בשבוע 39.4 מיום רביעי שעבר איך שיצא לי פקק אני מכל ערב עם צירים שמתחילים כל 5 דקות ואז זה מגיע ל 2 דקות בדרך כלל בבוקר זה נגמר ואני חוזרת לישון, הצירים לא מביאים לשום התקדמות! היום אני מ 12:30 עם צירים שגם התחילו מחמש דקות ועכשיו 2 דקות אני באפיסת כוחות! הרופא אמר לי שזה הדרך של הגוף להכין אותי ללידה! אבל זה לא הגיוני אני אוטו טו מתחרפנת מהכאב! זה בלתי נסבל!!! אני כבר איזה שעה מחקה שזה יגמר וזה פשוט לא נגמר! אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי! במין אמרו לחזור בשבוע 40 למוניטור חוזר אבל אני כבר לא יכולה! בדקה שאני נכה אני אומרת הנה זה נגמר ואז זה שוב חוזר ואני מתחילה לחשוב על מיון! אני מבינה שעכשיו אני יבוא למיון הם יבדקו אותי ויגידו ללכת הביתה!! איך להתמודד! נראה לי שעוד 3 ימים נוספים אני פשוט מתחרפנת!!!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • כמה זמן זה כבר ככה?

• אמנם אני גם בשבוע שלך אבל אני לא סובלת עד כדי כך...
    אני במקומך הייתי מתעקשת שיעשו לי לפחות סטריפינג או אפילו שיפקעו לי את שק מי השפיר כדי לזרז את הלידה שלך, זה נורא נורא קשה להתמודד כל כך הרבה ימים עם כאלה צירים רצופים.
    אם אף אחד לא מוכן לעשות לך את זה אז אפשר לנסות רפקסולוגיה שמאוד עוזרת לקדם לידה.
    חוץ מזה, מהנסיון שלי עיסוי פטמות עוזר מאוד מאוד מאוד להכניס לתהליך לידה..
    בהצלחה אבל אל תוותרי!!! את לא חייבת לסבול ונראה שהגוף שלך כבר מוכן טוב מאוד ללידה...

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • אני סובלת מצירים מיום רביעי אחך שיצא לי הפקק, כאשר אני מגיעה לבית חולים יום למחרת זה בדרך כלל נחלש ואז משחררים הביתה ואז שוב באותו לילה חוזר. יום חמישי פניתי למיון עם צורים סדירים של 4-3 דקות שוחררתי ביום שישי, עכשיו אני פניתי ביום שני עם צירים סדירים של 2 דקות היום אני כבר עם צירים שבאים והולכים , אבל הם נורא כואבים ועל ציר נמשך לפחות דקה אם לא יותר. היום בדקו אותי יש רק פתיחה של סנטימטר וחצי רצו שוב לשחרר הביתה. בעלי דיבר עם הרופא אז היא אמרה שישאירו אותי לעוד יום. הכי מעצבן שהם אומרים שזה דרך של הגוף שלי וגם שאני נורא רגישה לכאב! ואם כל זה לא עושים כלום!!
  • זה מתקרב...
    לפי הדולה שלנו ברגע שצירים מתחילים להיות ארוכים וסדירים
    את ממש קרובה כבר..
    תחזיקי מעמד עוד קצת

• מה את רוצה שיעשו?
    רק אם "תרשמי ללדת" חחח ויכניסו לך זירוזים מלאכותיים, יביאו לך משכך כאבים.
    אולי זה אופציה
    אני לא יודעת עם כאב זה סעיף לזרז לידה, אין לי מושג מה הנוהל. תשאלי אותם.

תנסי לזרז את הלידה לבד בבית, תלכי תעשי סקס.
    יש לך פתיחה, ובנוזל זרע יש משהו שיכול לזרז.
    תתנחלי על הבעל.
    אם זה בלתי אפשרי בכלל (בגלל הצירים) תעשי לך אמבטיה חמה, זה מרגיע צירים קצת.
    שבעלך יעשה לך מסאג'ים בגב התחתון (בטח שם גם כואב לך נכון?)
    יש לך כדור פיזיו בבית? תקפצי עליו זה גם עוזר...
  • יכול להיות שהיום זה יותר כואב ומשך יותר זמן - כי היום זה קורה
    תעכבי אחר הצירים - תתזמני ועם את רואה שזה לא עובר ורק מתגבר תלכי להיבדק
    שתהיה לידה קלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה