היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך עושים? הרופא נתן לי שני מקלונים אמר לי שאת שניהם לנרתיק באינטרנט אני קוראת שאחד לנרתיק אחד לפי הטבעת מה נכון?? אני מפחדת
12 תגובות
עמוד 1
בהריון של אוראלי הרופא נשים שלי עשה לי בעצמו ממה שאני יודעת הוא שם לי רק מקל אחד בנרתיק - הוא הסביר לי לפני זה מה הוא הולך לעשות ובכלל לא הזכיר פי הטבעת
איזה קטע כשאני עשיתי את הבדיקה אז הרופא עצמו עשה לי.. אז אני לא יודעת איך עושים באופן עצמאי.. אבל מה שכן זו בדיקה חשובה אצלי היא יצאה חיובית
טלי, ומה עושים אם היא חיובית? זה באמת כל כך מסוכן? נתנו לליעד אנטיביוטיקה?
לליעדי לא.. אני קיבלתי עירויים של אנטיביוטיקה בזמן הלידה.. אבל בדקה ה 90 הכניסו אותי לניתוח קיסרי ככה שלא היה בזה צורך בכלל
משטח לGBS לוקחים גם מהנרתיק וגם מפי הטבעת. בפי הטבעת תכניסי אותו קצת יותר עמוק...
אם חיובי, תאמרי בחדר לידה/מיון יולדות ותקבלי אנטיביוטיקה . כמה שיותר מוקדם יותר טוב.
באמת שזה שום דבר, זה מאוד נפוץ
תודה ונניח ויש לי את החיידק, אם אני מקבלת אנטיביוטיקה קוץ יהיה בטוח?
מה זה??? ולמה אני לא קיבלתי?? [/url
שלי, תבקשי מהרופא!!! יש רופאים שלא נותנים הרופא שלי לשמחתי ישר נתן זה חיידק שיכול לפגוע בתינוק אם את נשאית שלו צריך לדעת מראש כי אם כן נותנים לך אנטיביוטיקה בזמן הלידה.
שבוע הבא יש לי תור לרופא אני אבקש!!!! [/url
מזה הבדיקה הזאת????????????????????
אולי הבדיקות דם שלך טובות שהרופא לא חטשב שאת צריכה?? אבל תשאלי. גם אני לא שמעתי על זה [/url