שרשור היום הראשון - מזמינה את כולן להצטרף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אז יונתן ממש היה בסדר עד היום בבוקר. כאילו הוא התרגש, אבל רצה ללכת לבית הספר (חטיבה צעירה).
    היום הוא בכה קצת ואמר שהוא מפחד. בגלל שהוא נכנס לחטיבה צעירה, זה בתוך הבית ספר ועשו בבית ספר כזה קרנבל מהיום הראשון שזה רק הפחיד אותו עוד יותר. אח"כ בא ילד מהגן הקודם שלו וזה קצת הרגיע אותו.
    בסוף הוא נפרד בלי בכי

כשרק הגענו לכיתה:
    אחרי שהוא פגש ילד מהגן הקודם שלו:
    וכמה של איתמר נהנה:
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
8 תגובות
עמוד 1
  • מתוקים
    אצלי איתי עשה בפרצוף של אימא את מפריעה לי בייי
    וליאבי עדיין בבית חולה
    ככה אנחנו התחלנו את השנה
  • אצלי לבן קצת היה קשה להיפרד בבוקר .
    רואי ניפרד בקלות ב 10 באתי לקחת אותו
  • שניהם יחד באותו הגן (נדב המשיך שנה שנייה)
    שניהם בכו (נדב מכיר ובכה אפילו יותר..), כל הגן כמעט בכה .. היה זוועה ... בסוף גמני בכיתי
  • אצלי זוועת עולם שקד לא הפסיקה לבכות ולתפוס לי במכנסיים למרות שנשארה באותו הגן ויהב מתוק התחיל משפחתון חדש ולא בכה בכלל םשוט ילד טוב

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • הבוקר התחיל בשעה חמש וחצי,בהתלהבות כל הדרך שלושה,אוטובוסים דניאלה נו מתי. נגיע
    הגענו לגן בכי היסטרי רוצה,את סבא רוצה הביתה לא טוב כאן אחרי שחיכתה כח כך
    הגננת לקחה אותה ממני מהחיבוק שלי הרימה אותה והן יצאו לחצר
    התקשרתי אחרי שעתיים לבדוק. מה קורה עם דניאלה היא היתה רגועה לגמרי
    חזרה הביתה בהסעה ואפילו,נהנתה וצחקה
    יש איתה ילד מכיתת הגן בויצו שבקושי מדבר שירדה מההסעה וראתה אותי שאלה אותי למה באת יענו לכי לעבודה

• אצלנו היום הראשון עבר בסדר.
    אני האמת לא הייתי עם מאורי רק בעלי כי אני הלכתי לשאיבה (IVF) והרגשתי כל כך רע שאני שם ולא איתו (למרות שזו שנה שניה שלו בגן) אבל תמיד הייתי עם בעלי בטלפון אז הוא אמר שהוא שמח לחזור ושיחק וכשהוא בא לקחת אותו בשעה 10 הוא ראה אותו שר שירים ועושה תנועות עם הידיים.
    עשה טוב לשמוע את זה.
    ויום למחרת היה בסדר הוא הלך לגן בשמחה ישר התחיל לשחק עם הילדים.
  • אצלנו היום הראשון היה פשוט אין מילים אביאל כיתה ג' לא להאמין.
    ליה עלתה לכיתה א' והטקס היה פשוט מקסים מקסים ואיזה בובה.
    מאיה במשפחתון שהיתה שנה שעברה קצת בכתה בכל זאת היה לה חופש חודש אבל הכל עבר בשלום.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה