שלום בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צהריים טובים
    שמי אירה. אני ובעלי 10 שנים ביחד כבר שנתיים מנסים ללא הצלחה
    עשינו כול הבדיקות אצלי הכול תקין אצל בעלי יש מורפולוגיה נמוכה 1%
    לאחר הבדיקות היה לנו האופציה לעשות פרטי או ציבורי
    ציבורי כרגיל-המון זמן יחס לא משהו (הפרוטוקול 6 הזרעות פעם בחודשיים זאת אומרת כמעת שנה וגם צריך לרוץ אחרי רופא הוא לא נמצא כול יום וגם כול פעם בעיר אחרת)
    רופא פרטי(ד"ר איליה בר) ממליץ ישר לעבור IVF ולא לבזבז זמן על ההזרעות (תשלום עבור שירות שלו זה 2500 ש"ח )
    אני בכלל לא יודעת לאיזה כיוון לפנות מבולבלת לגמרי
    וגם מבחינת העבודה שלי -העבודה פיזית אבל כיפית (אני שוזרת פרחים)
    שמעתי שאחרי טיפול אסור להתאמץ זאת אומרת שאני צריכה להתפטר
    אני חדשה בנושא צריכה המלצות ואוזן מקשיבה
    מצטערת מראש על אורך ההודעה
8 תגובות
עמוד 1
  • היי ...
    ברוכה הבאה לשהות קצרה
    אני מבינה שאין לכם ילדים ...
    אז למה לעשות הזרעות עם מורפולוגיה 1 אני חושבת שכדאי שתעברו להפריה .
    אני חושבת שאם עשית כמה הזרעות שלא הצליחו תנסי ללחוץ על הרופא לעבור להפריות רוב הזמן זה עוזר .
    ואם את רוצה ללכת על פרטי יותר זול אז יש את מרפאת שלושת הפרופסורים
    ששם יש את פרופסור משיח , לב רן ועוד אחד שאני לא זוכרת את השם שלו .
    שלושתם כביכול הכי טובים בתחום עם המון המון ניסיון ...
    תכנסי לאינטרנט תקראי על המרפאה ותתקשרי לשם תבררי מחירים .
    א"מינוס" היחידי של המרפאה הזאת זה שזה יכול להיות כול פעם רופא אחר שטפל בך ( כמובן אחד משלושתם ) שלדעתי זה לא מינוס כי שלושתם טובים .
    אני מטופלת אצל לב רן לי עולה שאיבה והחזרה 1200 טופס 17 300 ( וצריך 2-3 טפסים )וזריקות מחיר של הקופה אבל אני אצלו בפרטי .
    בקשר לעבודה שלך אני חושבת שאסור להם לפטר כשאישה עוברת טיפולים
    אבל את צריכה להודי להם שאת עוברת טיפול ...
    אחרי טיפול אסור להתאמץ כמו : להרים כבד וכו' ...
    מקווה שעזרתי ואם יש לך עוד שאלות אנחנו פה ... בהצלחה
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה

מסכימה עם כל מילה של רעיה מלבד דבר אחד.. אחרי טיפול ניתן להתנהג כרגיל, את לא צריכה להתפטר מהעבודה שלך, את יוצאת מהשאיבה ומההחזרה כמו חדשה כאילו לא עשו לך כלום..
    יש רופאים שאומרים שרצוי להימנע מיחסי מין כמה ימים אחרי ההחזרה אבל מלבד זה אין הוראות לשכיבה מוחלטת וכו'..

בהצלחה!!
  • זוהר ...
    לא אמרתי לשכב בלי לזוז אבל אחרי ההחזרה צריך לא להרים כבד וכו'...
    אפשר לעבוד אבל לא קשה ( פיזית )
  • אירה ברוכה הבאה...הגעת למקום הנכון...

מאחלת לך שהות קצרה.

רעיה נתנה לך תשובה מעולה. אני אומנם נמצאת בציבורי ואין לי בעיה עם זה. תבקשי מבנות שגרות באזור שלך המלצות לפרטי במידה ואת מאוד מעוניינת...
    צריך מנוחה קלה לאחר החזרה, כל עוד את לא מתאמת מידי ואת לא מרימה דברים קלים, אז הכי נכון זה לחזור לשיגרה...

שיהיה בהצלחה
  • ברוכה הבאה, לשהות קצרה בעזרת השם מסכימה עם הבנות...

אני גם עשיתי פרטי אבל בצפון אצל פרופסור מרתה דירנפלד (מומלצת מאד) ולדעתי אין כמו פרטי... רופא אחד שיודע בדיוק מה עבר עליך!!!

באשר למנוחה אם תוכלי להיות ביום ההחזרה והשאיבה בבית במנוחה מצויין... אני אישית חזרתי מייד אחרי לעבוד... אין מניעה כמובן אבל לא להרים כבד ולהתאמץ יותר מידי...

בהצלחה!!!!
  • רעיה אני רק הדגשתי שאין שום הנחייה מהרופאים לא להרים כבד.. מבחינת דעת הרופאים היא יכולה להתנהל רגיל..
  • תודה בנות
    עזרתם לי אתן מדהימות
    כנראה זה לא כזה מפחיד כמו שחשבתי

• היי,

זה באמת לא מפחיד ונורא כמו שזה נשמע.
    אני גם נמצאת בציבורי וזה בסדר גמור הרופאים שם מכירים אותך, גם אם זה לא אותו רופא כל הזמן.
    המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה