היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, אני יודעת שזה לא הכי קשור אבל אני פשוט ממש מרגישה לא טוב וחייבת לשתף אתכן. אחותי ילדה לפני כמעט חודש וכל הזמן אמרה לנו שלתינוק שלה יש ליחה שהוא לא יכול להוציא ולכן הוא משתעל. אתמול לקחו אותו למיון ועכשיו הוא מונשם כי הוא לא יכול לנשום בעצמו ולא יודעים אם יש לו וירוס או חיידק בקנה הנשימה. אנחנו כולנו מאד בלחץ וחרדים, הוא אפילו לא בן חודש וכבר מחובר למכונות ומכשירים! כולי תפילה שהתינוק יהיה חזק ויבריא במהרה. אמן. crazy woman!
14 תגובות
עמוד 1
שה׳ ישלח לו רפואה שלמה מהרה! מסכן קטן :(
מה שמו ושם אמו???
החלמה מהירה וחיבוק להורים! הלוואי שלא ידע כאב יותר ויחזור להיות תינוק חייכן כמו שאני מתארת לעצמי שהוא!
תודה בנות, מסתבר שיש לו שעלת ועכשיו הוא מורדם ומונשם. שמו של התינוק הוא אלון משה בן לימור אביטל. תודה אמילי.
crazy woman!
החלמה מהרה לקטנטן..אני מאמינה שמשהו שומר עליו למעלה...שיעבור מהר!!!
החלמה מהירה ומלאה!!
אוייש מסכנון קטן !! שולחת חיבוק
תודה בנות, אוהבת אתכן מכל הלב crazy woman!
שולחת לו החלמה מהירה והמון בריאות במהרה
שיהיה רפואה שלמה לצוצי קטן ,והמון בריאות במהרה
רפואה שלמה במהרה אמן אמן אמן פחדתי להיכנס לקרוא שיחזור הביתה במהרה אני ידליק נר בלי נדר לרפואה שלמה
תודה בנות יקרות. נתפלל כולנו ביחד לשלומו
crazy woman!
אהובותיי חדשות טובות ומאושרות התגעגעתי אליכן! היו לי קצת ימים קשים עם האחיין ובעבודה. עכשיו העניינים הסתדרו קצת ורציתי לעדכן אתכן שהתינוק כבר לא מונשם ומורדם. למזלנו הרב הוא הצליח להתגבר ועכשיו הוא צריך ללמוד מחדש איך לינוק. אין לכן מושג איך אחותי ובעלה היו שבורים, כל המשפחה הייתה שבורה בגללו ועכשיו אורו עיניהם!
פחדתי לדבר על זה אבל שעלת זו מגיפה קטלנית אצל תינוקות במיוחד, ולכן בריאותו היא שמחה כפולה ומכופלת
אני מודה מקרב לב לכל הבנות שבירכו והתפללו יחד איתנו לבריאותו של הקטנטן שמורה לכולכן זכות לגמול חיובי בחייכן על תמיכתן, בכל אשר תחפצו ובמיוחד עם במבינו או במבינה.
אוהבת אתכן מאד!!!! crazy woman!
יופייייי!!!!!! וואי איזה אושרררר!!!!! וואי... אני פשוט בוכה...