אני בשוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט מגדלת תינוק מגודל בן 35 אלוהים ישמור אותי מאיפה זה נפל עליי
    התינוק המגודל כל יום הולך לישון מאוחר כי ראיתי פה וראיתי שם (סוג של מכור לטלוויזיה) ובבוקר שעות עד שאני מעירה אותו חוץ מזה שעכשיו הוא כבר ישן מחמש אחה"צ נרדם על הספה והיה היום בחופש מה יש לו להיות עייף כל כך ואני מנסה להעיר אותו ונואשות והוא לא מבין שזו לא שעה לישון כי צריך לעשות מקלחות וכו וכו וצרחתי עליו שיש לי דברים לעשות כי אין לי אוכל למחר ושיקום להיות עם הילדים הביא לי מכה ברגל והלך למיטה אלוהים לא ידעתי איך להגיב וכל זה ליד שקד אז סתמתי את הפה אבל צילמתי והוא עוד ישמע ממני בריבית דה ריבית

המסנג'ר שלי: [email protected]
21 תגובות
עמוד 1
  • מכה ברגל ??????
  • כן עם סימנים אדומים
  • מסכן
  • זו אלימות....ונראה שזו ההתחלה
    שום דבר בעולם לא מצדיק אלימות
    תקבעי פגישה לייעוץ דחוף
    רוצה לדבר בפרטי
    [email protected]
    נטע את לא יכולה לדעת באמת מה קרה שם
    ואם חברה רוצה תמיכה אז נותנים
    ממקרות שלי עם mikimiki היא אישה מקסימה
    ויכול להיות ובטוח ששניהם סובלים לכן צריך לפתור
    וללכת לייעוץ...זה רק מדרדר
  • נטע מה זה רודה בו?
    ואם זה לא חד פעמי שהוא ישן כל אחה"צ בספה?
    זכותה לקבל עזרה בבית

ולגבי האלימות - כמובן שלא מוצדק ותעשי עם עצמך בדק בית לגבי הדבר הזה
    אסור לעבור על כך כאילו כלום

תהיי חזקה, תעבירי את הערב הזה בכוחות עצמך ותעשי חושבים איך להמשיך מכאן (נראה לי שהוא צריך שיחת הבהרה דחופה בתור התחלה)
  • רינת - בגלל זה כתבתי "לפי מה שאת מתארת", וזה לא התיאור הראשון שלה על גבי הפורום.
    עוגית - ואם הוא ישן באופן קבוע - אז מה? וגם אם זה לא בסדר, היא לא תשיג כלום אם היא "תצרח עליו", כדבריה. זה לא ממש עושה חשק לקום ולעזור.

• נטע את כנראה לא מכירה את הסיפור שלה לאורך זמן
    שריתוש את חייבת לנער אותו, ולהבהיר לו בדיוק מה את חושבת.
    שיבין בדיוק מה לא נכון הוא עושה ועשה

• אני לא מכירה אתכם, אבל יש מצב שבעלך בדיכאון?
    עייפות, עצבנות וחוסר חשק לקום מהמיטה הם כמה מהסממנים.
    גם אם כן וגם אם לא שום דבר בעולם לא מצדיק להרים יד (או רגל במקרה זה) בטח ובטח לא מול הילדים.
    עד כמה שאני זוכרת כבר כתבת כאן שהיחסים בינכם לא משהו, אל תזניחי זה הזמן ללכת לטיפול / לקבל עזרה.
    אני יכולה להבטיח לך שהמכה הבאה תגיע שוב ...
  • נטע....כשאישה מבקשת תמיכה לא אומרים לה איזה מסכן הוא
  • הבנתי
  • נטע את מקסימה
  • יקירתי - נשמע שמערכת היחסים שלכם היא כדור שלג עצום המתגלגל במידרון....
    כדאי לך מאוד לחשוב עם עצמך מה את רוצה ואיך את רוצה להגיע לזה ולהתחיל לעבוד בכיוון, כרגע נשמע ששניכם סובלים מאוד מעצם היותכם באותו הבית...
    שום דבר לא מצדיק אלימות!

• היי
    בלי שום שינוי אתם לא תגיעו למקום טוב רק לפירוד, אני הייתי ממליצה לשבת ולדבר על הדברים עם איש מקצוע שכל אחד יגיד את השאר על ליבו ותחליטו לאן אתם מגיעים.

• כשיש כעס מצטבר אז אפילו דברים קטנים מעצבנים נראים כמו הדבר הכי מרתיח בעולם

לישון אחר הצהרים זה לא נורא אבל כשזה בא באופן קבוע והוא לא עוזר בכלום אז זה מעצבן ...

או שיכול להיות שאת משווה או לגברים אחרים וזה אסור כי כל מקרה לגופו

את בבית והוא המפרנס העיקרי ?

• שריתוש

• יקירתי שולחת לך מיליוני

ואתם חייבים לפנות לטיפול מה שהוא עשה זה אלימות !!!!!!!
    חבל שהמצב ידרדר עוד יותר !!!!
    לכי אפילו לבד אם הוא לא רוצה לבוא !!!

אם את צריכה משהו אני פה
  • אני כבר לא יכולה לקרוא את הסיפורים שלך!!

אני מרגישה כמו תקליט שחוק.

אמרתי לך אלף פעם ואת ממשיכה להתנהג כאילו כלום. אתם שניכם מזניחים את המצב ביניכם!! אתם גרים כמו שני זרים בבית! אז מה אתמתפלאה שהוא נתן לך מכה ברגל???

את צריכה להחליט עם עצמך את מוכנה להמשיך לחיות ככה, כמו פוסטמה, תסלחי לי על הביטוי, ולסבול את השטויות שלו או לנסות לתקן את המצב הזה (אם בכלל זה אפשרי - לפי מה שכתבת אז הוא בכלל לא אכפת לו מהקשר).

הילדים באמצע וזה מה שמשגע אותי עוד יותר.......הם לא צריכים להיות עדים לכל הקשר הנוראי והמעליב הזה! זה רק ייצור בעיות נפשיות אח"כ.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה לכולכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה