מישהי מהבנות שנקלטו וגם שלא אבל מבינות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,משבוע שעבר יום רביעי שגיליתי על ההריון יש לי הפרשות חומות בהירות בהירות התור לרופאת נשים רק עוד יומיים למישהי זה קרה והיה תקין בסוף?או מישהי מכירה מישהי שקרה לה ככה ובסוף הכל טוב?זה התחיל יום אחריי שקיימנו יחסים אחריי שבוע שלא קיימנו.ז״א יום שלישי הינו יחד בלילה ויום רביעי בבוקר התחילו ההפרשות ובשלישי בלילה אחרי שהיינו יחד היה ממש טיפת דם בניגוב..אבל הבטא היתה יום רביעי יום אחריי והיה 351 אני ממש לחוצה ומקווה שהכל תקין
6 תגובות
עמוד 1
  • היי
    דימומים קטנים והפרשות בתחילת ההריון, זה אפשרי ביותר וחלק מהריון תקין לגמרי גם כן.
    כמובן, שאי אפשר לדעת ככה, על עיוור...
    אם עשית רק בטא אחת, הייתי ממליצה לך לעשות הכפלה.
    ואם זה ימשיך, אז לפנות לבדיקה.

בהצלחה מאמושששש

• אם תסתכלי בשירשורים קודמים זה קורה בתחילת הריון, אם יש כאבים זה כבר פחות בסדר.
    חכי לרופאה, היא תשלח אותך לא"ס לוידוא תקינות הריון ודופק
    חשבי חיובי

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • יוווו את בהריון איזה יופי פיספסתי מזל טוב!!!!
    ההפרשות נורמליות בלי דאגה חכי לרופאת נשים ..
    כל עוד זה לא דימום אדום אין מב להילחץ בכלל!!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• תקיןןןןןן
  • אל דאגה יקירה! בהריון הראשון שלי כמה חודשים ראשונים היו הפרשות חומות. והכל יצא תקין. נולדה נסיכה מהממת...
    שיהיה המווווון בהצלחה!!
  • בנות תודה רבה על ההתייחסות ועל העידוד !! זה לא מובן מאליו ..ביום רביעי אעדכן בע״ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה