שאלה????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי בבקשה יכולה לעזור לי??? יום שישי סיימתי כדורים להבאת הווסת ועד עכשיו לא קיבלתי עכשיו עשיתי בדיקת הריון יצא חיובי???? מה זה? האם זה נכון? למישהי קרה דבר כזה? אשמח לתגובה
10 תגובות
עמוד 1
  • אולי נקלטת לפניי, עשית בדיקה ביצית או דם? אם עשית בבית לכי לעשות בדיקת דם. בהצלחה
  • איזה כדורים לקחת? יכול להיות שנקלטת.. תבדקי בטא..
  • עשיתי לפי שבועיים בדיקת דם יצא שלילי ולקחתי פרימילוט משהו כזה בנות גח ב4 בבוקר עשיתי בדיקה לא יכולתי לחכות יצא חיובי אני משתגעעעעת לא יכולה לישון וכאבים של מחזור שאין לתאר
  • הייתי מציעה לך לגשת לרופא שלך כדי להיבדק ובמקביל לעשות בדיקת דם בטא
    מה שאני יודעת שאם את כן ניקלטת ודתית את הכדורים האלו .. זה לא היה בריא ..
    בגלל זה כדי ללכת לרופא.

מקווה שהכול יסתדר
    בהצלחה
  • קודם כל, תשארי רגועה, הבדיקות האלה לא ב100% מהימנות.. בכל מקרה כדאי שתלכי להיבדק, כי לא אמורים לקחת פרימולוט בהריון..
  • גשי לרופא, ותעשי בדיקת דם לבדיקת הריון, מאחלת לך קליטה מהירה!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי

כנראה שאת בהריון ולקחת את הכדורים כי חיכית למחזור שלא הגיע.
    גם אני הייתי בסיטואציה כזו , יש לי מחזור לא סדיר והיו חודשיים שלקחתי את הכדורים כדי לגרום למחזור . שאלתי את הרופא שלי ואם יש הריון הכדורים מזיקים הוא אמר שלהפיך ( זה איך שהוא קשור לעניין של הורמונים) ואם יש הריון מחזור פשוט לא יגיע.

מזל טוב

ובהצלחה .
  • שיננית אין לי מושג אבל מלא בהצלחה ודווחי לנו
  • תודה לכן על בנות. עכשיו אני בדרך לרופא תחזיקו לי בבקשה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה