מי אמר שטמטמת עוברת? ותאמינו לי אחת הקשות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הייתי בלימודים. באופן קבוע כשאני בלימודים בעלי בא לקחת אותי. היום הוא הגיע בערב הביתה ואומר לאמא שלי "מה זה איפה סיון". אז היא עונה לו "בלימודים". אז הוא נכנס לפניקה ואומר לה "אוי לא הייתי אמור ללכת לקחת אותה" (לא זאת לא הטמטמת כי לשכוח לקחת אותי הוא כבר שכח).... אז אמא שלי אומרת לו "נתי סיון עם הרכב אתה חזרת באוטובוס" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי אמאלהההההההההההה איזה מצחיקקקקקקקקקקקק. הבן אדם שניה קודם ירד מאוטובוס וכבר שכח שהוא בלי הרכב היום .. טוב שלא הלך אחרי העבודה לחפש את הרכב בחניון - עוד היה חושב שגנבו אותו
17 תגובות
עמוד 1
אחד הטובים!!!
אני לפעמים אומרת לבעלי שהטמטמת עברה אליו
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אהההההההה פיפי חחחחחחחח איזה קןרע
לא אמיתיייייייייייייייייייייייייי הבעל הזההההההההההה
ללא ספק אחד החזקים
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחח הטמטמת מדבקת
אייייייייי שפכת אותי על הבוקר!!!! לא אין מילה אתם זוג מהסרטים!!!!
אני לא מפסיקה להיקרע מצחוק חושבת על הפרצוף שלו חחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מעולפת פה [/url
חחחחחחחחחחחחחחח
אוי ויי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל מי אני שאצחק על הטמטמת של בעלך?