כואב לי הציייייייייייייייייציייייייייייייייייייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר סבבה עם ה"בעצב תלדי בנים" למרות שזו היתה בת!!! אבל מה עם ה"בכאבי תופת תניקי ויכאב לך בעוד כל מני מקומות שהצנזור השתלט עלהם... " למה על זה אף אחד לא מדבר ???
5 תגובות
עמוד 1
  • חחחח.... אוי כמה שאני מבינה אותך ברגעים אלו ממש!!! גם בגמילה כואב נוראאאאאאאא שימי שקיות של סנפרוסט זה עוזר ותשאבי קצת אצלי אחרי הלידה השניה הכאבים עברו מהר יותר מהלידה הראשונה... תרגישי טוב
  • תודה מותק. אני כבר לא יודעת מה להשים.

בגלל הקייסרי והמגנזיום ההנקה התעכבה במספר ימים..

אמילי מאוד אוהבת את הציצי שלי ( יש לה טעם טוב , ישתבח), אבל

אני צריכה לייצר יותר חלב.

הלכתי למדריכת הנקה וזה..

אני שואבת כדי שיהיה יותר.

ואכן יש..שיפור יפה

ועדיין

הכל רגיש כלכך.

ולא כייף.

מזל שבעלי מחוץ למשחק עד הודעה חדשה- אחרת הייתי מתה. בטוח.
  • אני שאבתי במשך 3 חודשים
    נקרעו לי הפטמות

• מבינה אותך. ימים ראשונים כמאט מתתי. גם אני אחרי קיסרי וגם התחלתי להניק רק אחרי 3 ימים, וילדה עד אז כבר פיתחה תאבון 55555555555555 וכמות שלי לא היתה מספיקה לה... וזה אומר שהיא פשוט התנחלה לי על הציצי, פיטמות ממש ממש כאבו לי. אני מרחתי אחרי כל הנקה משחה הסגולה. זה באמת עוזר.
    ותגידי, זה רק לי או שזה נורמלי, כואב מאוד במקלחת כשזרם רק נוגע בציצי??????
  • זה כואב אבל שהגוף מתרגל זה נהיה יותר בסדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה