בוקר של עצבים !! זהו נגמרה לי הסבלנות !!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב,

אז הגברת
14 תגובות
עמוד 1
  • מורני יקרההההההה שלי....
    הדרך אל האושר רצופה בדרכה מכשולים...אך הסיפוק בסופו של דבר הוא עצום והמכשולים נשכחים....
    קודם כל מבינה את אשר על ליבך,זה לא נעים ולא נחמד וגם מבאס ומעצבן...
    אבל החודש הוא חודש חדש...אנא תעזרי בכל כוחותייך והרימי את עצמך בסבלנות לאט לאט...אספי את כל השברים וחזקי את עצמך!
    בסופו של דבר בין אם זה החודש או חודש הבא או קצת יותר תזכי לחבוק ילד משלך...אוהבתתתתתת אותך ושולחת לך תמיכה ענקית!!!
  • יקירה, שולחת המון חיזוקים. ומאחלת לך רק הצלחה ובשורות טובות. אל תגידי נואש, נסי לשמור על אופטימיות למרות הכל!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מורני, תוציאי את כל העצבים, זה בסדר. ככל שתוציאי ככה תרגישי יותר טוב.
    אני לא זוכרת כמה זמן את מנסה אבל זאת זכותך לדעת למה זה לא מצליח ולעשות כל שביכולתך על מנת להיקלט.
    בסופו של דבר את תדעי את התשובה, אך זכרי, הרבה רופאים יובילו אותך לטיפולי פריון למרות שאת לא צריכה אותם ממש, ורוב הפעמים הבעיה היא אחרת ממה שחושבים, ורופאי פיריון לא אמרו לך את הבעיה כי זה לא בתחום התמחותם.
    אני הייתי מציעה לך לפנות לרופאת משפחה על מנת לעשות בדיקות כלליות ולראות שהכל תקין. כמו כן, הייתי מציעה גם לבדוק את בלוטת התריס ואת קרישיות הדם על מנת לשלול בעיה בהם, ככל שהנך מבייצת עצמאית ורמות הורמוני הפריון שלך טובות.
    המון בהצלחה

crazy woman!
  • מורניייייייייי, איזה ממי את, אני ממש מכירה את התחושה... לפי מה שאני מבינה ממה שכתבת אתם מנסים 10 חודשים? בעלי ואני הלכנו לרופא ב 7 חודשים וגילינו בבדיקות מורפולוגית זרע נמוכה, ככה שאני ממש בעד ללכת להבדק, בשבילנו זה מנע ביזבוז זמן מיותר. תוציאי את כל התסכול, זכותך...ואחר כך זיכרי שזה חודש חדש, אנרגיות חדשות, והזדמנות חדשה
  • חברות
  • אז כמו שאמרתי מורני, אצלי הכל תקין ואצל בעלי מורפולוגית זרע נמוכה, ובחודש 7 לניסיונות כשגילינו את זה ישר התחלנו הזרעות, ושלא תחשבי שאני מאלה שקופצים ישר על כל טיפול, אני מטפלת בדיקור ומאמינה מאד בדרך הטבע אבל לפעמים צריך פוש. במקביל אני מטופלת בדיקור אבל היה חשוב לי כבר להתחיל בתהליך ולא לחכות, מי כמונו יודעות כמה שההמתנה קשה ומתישה ולדעתי חבל על ביזבוז האנרגיה. זה שבעלך לקח ויטמינים זה בסהכ לטובה אל תראי בזה בזבוז זמן, אבל לדעתי תתחילי כבר בתהליך. מקווה שזה בסדר שאני מייעצת לך, זה רק מניסיון שלי כמובן. אגב גם קחי בחשבון שנזרעה זה תהליך מאד פשוט ולא פולשני אבל נראה לי שכבר סיפרתי לך. בהצלחה ממוש, תעדכני
  • מורן אני חושבת שאת עושה צעד נכון , חבל למרוח את הזמן והאמת שזה באמת לא כזה נורא לא הצילום רחם ולא הזרעה... שיהיה בהצלחה בכל מה שתבחרי!(-:
  • מה שאנחנו הבנות עוברות בפורום הזה! זה טירוףף...למה זה כ"כ קשה כל התהליך הזה
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מורני היקרה מבינה אותך טוב מאד, אצלי לאחר 4 ימים של הכתמות הגברת טרחה להגיע ואני עוד חשבתי שאולי זאת בכל זאת השרשרה,מצתרפת לכל מה שבנות כתבו לך לא להתאייש ,וחהמשיך הלאה ,אני גם בדרכי לרופא ביום ראשון.
  • אגב אני גם צריכה לחזור אליו ביום 5 למחזור אבל זה יום בשבת,אם אני אלך ביום ראשון זה כבר מאוחר? איך את חושבת ? יש תור גם יום חמישי אבל אז אני יהיה רק ביום 3 של מחזור .מה דעתך ?

/]
  • בנות תודה על העידוד
  • מורני!!!! אני חושבת שמי שאחראי עלינו למעלה החליט שמגיע לך פנינה אמתית ומיוחדת שמצריכה בחינה נפשית ופיזית כאחד... אל יאוש יקירתי! אנחנו כאן לתמוך כל הזמן...!

חודש פורה לכולנו.... :)
  • תודה מאמי שלי אני זוכרת בוודאות ביום ה5 לוסת אבל אם את אומרת אז אני אלך ביום חמישי (אבל אני לא אבטל עדיין את יום ראשון ) אני לא יודעת מה הוא עומד להביא לי ,נראה.

/]
  • מורנוש ערב טוב ,
    אני גם כמו כל הבנות המקסימות שלנוו חושבת שאת עושה צעד נכון ומתקדמת הלאה ומאחלת לך מכל הלב שזה המחזור האחרון שתקבלי למשך 9 החודשים הקרובים...בע"ה זה יגיע בקרוב מאוד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה