כל כך קשה לי :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת לשתף
    קשה לי מאוד עם העובדה שאני צריכה להכניס את אופק שלי לגן

אני ממש שבורה, כל הלילה לא ישנתי אני פשוט מתייסרת.

אני רוצה להכניס אותה עד 13:30... ועכשיו מסתבר שחצי משרה שאני עובדת לא מקבלים סבסוד על ויצו!!!

אז לפחות 3 חודשים עכשיו אני צריכה לעבוד עד 14:00 ולקחת אותה מהגן ב- 14:30....
    3 חודשים ראשונים אני ישלם מחיר מלא של 2400 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי הם לא מקבלים חצי משרה.. ורק אחרי שאגיש 3 תלושים של משרה יותר מלאה יסבסדו לי קצת אבל לא יחזירו את מה ששולם..

נחזור לנושא.......... אני כל כך עצובה

4 תגובות
עמוד 1

• מאמי אני מבטיחה לך שכולנו הרגשנו את אותה הרגשה שרק התחלנו לחפש -
    בימים הראשונים שהכנסתי את אוראלי למשפחתון אני הייתי כ"כ בדכאון שבעבודה כבר העירו לי
    אבל אני יכולה להגיד לך שהם נהנים שם מתפתחים שם - את צריכה לראות את אוראלי אך הוא מחפש חברים
    יהיה בסדר אופק רק תפרח שם
    שולחת לך ים של

• מתוקה, באמת שלנו זה הרבה יותר קשה מאשר להם. כשהכנסתי את נופרי בגיל 7 חודשים לגן לא הפסקתי לבכות ולהתייסר - הרגשתי שאני נוטשת אותה. ותוך חודש וחצי כבר ראיתי את השינוי שלה - איך היא משחקת עם תינוקות אחרים, לומדת לחלוק, לקשקש ובכלל - כל הקטע החברותי הזה עושה להם רק טוב. היום - נופרי מלכת הגן
  • איזה מקסימות אתן...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה