היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיו גיליתי שאשתו של אחד העובדים אצלנו גם בהריון הפתעה וגם לה יש בת (חחח מעתיקנים).
כל מי שיש לה הריון/ילד הפתעה או מכירה מישהו עם הריון/ילד הפתעה - האם זה בן או בת. וסתם מחשבה לעצמי - אם נכנסתי להריון תוך כדי הנקה, כשהחצי גמר בחוץ וגם לקחתי פוסטינור מה זה אומר על העוברינה השובבה שלי?
26 תגובות
עמוד 1
גם בחוץ וגם פוסטינור
ד"א גם אני הפתעה
גם אצלי ההריון הזה לא היה כ"כ מתוכנן אומנם לא שמרנו אבל נזהרנו מחר בעז"ה יש לי סקירת מערכות ראשונה ובעז"ה אני אדע את המין למרות שבשקיפות עורפית הרופא אמר לי שניראה לו שזאת בת
מאיה לא הפתעה.. רצינו אבל לא חשבנו שזה יקרה על החודש הראשון אז זה גם סוג של הפתעה
בהריון של רז אמנם ניסנו נהייתי בטוחה שיקח לי מלא זמן להיקלט אז אפשר לקרוא לזה סוג של הפתעה
ההריון הנוכחי שלי גם לא ממש מתוכנן כנראה שרק פעם אחת של קיום יחסי מין ללא הגנה מספיק
אנחנו 7 אחים ואחיות בלי עין הרע ואמא שלי אמרה שחצי מאיתנו לא מתוכננים ואני בינהם
ההריון השני שלי היה בהפתעה אומנם הנקתי מלא ולא שמרנו אבל לא חשבנו כ"כ מהר.......אבל זו היתה הפתעה טובה ומהממת שבחיים אל הייתי מוותרת עליה..........זו הילדה הכי מדהימה שיש כמו בובה......
אני הייתי בהלםםםםם כשגיליתי על ההריון
אני ילדת הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!! [/url
בננות, יש הבדל בין הריון הפתעה עם אמצעי מניעה ובלי. כשזה בלי מניעה אז אמנם זאת הפתעה אבל לא היה משהו שיעצור את ההריון. כאשר ההריון מגיעה למרות שהיו יחסים מוגנים לרוב זה הריון שנגמר בבנות כי הן חזקות יותר ושורדות יותר. גם כשמדובר בהריון חלש או בסיכון ממש גבוה, לרוב הבנות הן אלה ששורדות!!! אה, ואצלי אחד היה מתוכנן השני בא בהפתעה!!!!
גם אצלנו הפתעה שמרנו באותו החודש כי רק התחלתי עבודה חדשה ולמרות הכל יש לנו נסיכה קטנה בבטן...
גם אחותי ילדת הפתעה
ויקוש קרעת אותי מצחוק. ככה זה נראה שהבנות שולטות מבחינת הריונות הפתעה.
גם אוריקי שלי הפתעה מוחלטת (בת).... תוך שימוש בגלולות !!!!
אני יודעת שגם אחותי היתה הפתעה לאמא שלי (שהיתה בכלל עם טבעת )
ויקי מצחיקה
"תביאו שישה תביאו שבעה תביאו שמונה ילדים זאת לא בדיחה הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
לי היה אמור להיות ילד התפעה נכנסתי להריון חודש וחצי אחרי לידה,בהנקה מלאה+גלולות סרזט.. עד שכבר עיכלתי מה מחכה לי זה בסוף לא החזיק... ואז כשכבר נפל,רציתי עוד אחד ונכנסתי חודשיים אחרי... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
הנסיכה שלי היא ילדת הפתעה לגמרי..
ליבי איך יכול להיות שנכנסת להיריון והוא גמור בחוץ?
אצלי זה היה הריון הפתעה
אביגיל לגמרי הייתה היריון הפתעה!!! לקח לנו איזה 4 חודשים לעכל... גיליתי על ההיריון רק בשבוע 10-11
טניה. כנראה שבעלול תותח על והחיילים שלו טסים גם כשגומרים בחוץ. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועכשיו ברצינות - ידוע שלגמור בחוץ מזה לא אמצעי מניעה כי לפעמים יש שפיכה קצת לפני שגומרים.
גם אח שלי, גם אני וגם אחותי ילדי הפתעה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אני לא יועת אם להגדיר את זה כהפתעה אבל אספר.... אחרי שילדתי את שמואל החלטנו שלא נשתמש באמצעי מניעה ומתי שיבוא יבוא וגם לא ממש היינו הרבה בחודש בו נקלטתי מכוון שהייתי עם מיליון ואחד תפרים מהלידה של שמואל ומיד במחזור הראשון אחרי הלידה, שבעה שבועות אחרי הלידה של שמואל נקלטתי להיריון של גליה. אחרי הלידה של גליה ניסיתי שוב להיכנס להיריון מייי ודווקא כש"עבדנו" על ילד זה הגיע רק אחרי ארבעה וחצי חודשים שגליה נולדה וההיריון הזה הביא איתו את שחם. כנראה שעדיף לי שוב לחכות להיריון בהפתעה, כי דווקא עכשיו שאנחנו מנסים להיכנס להיריון רביעי לא ממש מצליח לנו