עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות הבוקר הייתי האולטרסאונד ולא נצפה דופק אני צריכה קצת זמן לעצמי אז אני לא יהיה פה בזמן הקרוב  

18 תגובות
עמוד 1
  • אוי מקסימה שלי,
    צר לי מאוד לשמוע על זה וזה כואב מאוד (חברה שלי עברה אותו הדבר) אחרי 3 חודשים היא נקלטה שוב והיא כעת בחודשים מתקדמים...
    זה קורה וזה לא דבר מוזר בהריונות ראשונים....
    שולחת לך מלא חיזוקיםםםםםם

• מתוקה, שולחת המון חיבוקים, וכואבת איתך!!! בע״ה במהרה תקלטי להריון בריא ושלם... וואי, אני ממש משתתפת בצערך!!
  • ואייייייייי אני כל כך מצטערת לשמוע !!!!!!! בא לי לבכות ,אני שולחת לך חיבוקים ונשיקות והלוואי שיקרה איזה נס ותעדכני אותנו בבשורה טובה ומשמחת !!!!!!
  • קשה לי להביע במילים את הכאב שאני מרגישה בשבילך. אז אני לא אגיד כלום, רק אשלח לך חיבוקים, תיהיי חזקה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אהובה שלי, כואבת את כאבך, שולחת לך המון חיזוקים ואהבה!!!!! כולנו נהיה פה כשתהיי מוכנה לעטוף ולחבק
  • אוףף כל כך מצטערת לשמוע והכי מבינה בעולם עברתי אותו דבר לפני מספר חודשים כל מה שיגידו לך לא יעזור כרגע שזה טרי זה יעבור לידך קחי את הזמן לעצמך תתפרקי תבכי זה משחרר ותחזרי בע״ה עם כוחות מחודשים ,הזמן יעשה את שלו
    נשיקות וחיבוקים
  • אוי מתוקה שלי !!! אני כל כך מצטערת בישבילך ...
    תקחי לך את הזמן לעקל להתפרק לבכות אני שולחת לך חיבוק גדול !!!

אני יודעת שזה לא מנחם אותך כרגע
    אבל גם חברה שלי בהריון הראשון שלה ממש לפני כמה חודשים אותו הדבר קרה לה
    ואחרי חודשיים ניקלטה שוב והכול תקין עכשיו !!!

תיהיה חזקה שולחת חיבוק גדוללללל!!!
    אנחנו פה בישבילך ....
  • היי
    אולי לא חישבו נכון את השבוע בו את נמצאת?
    תעשי בדיקת בטא כל יומיים ותבדקי הכפלה..

ואם זה כמו שאמרת אז אשלח לך הרבה חיבוקים ובע״ה חודש הבא יגיעו הבשורות הטובות.
  • מאמי שלי
  • דרך אגב עכשיו כשאני נזכרת אני שמעתי על מישהי שלא ראו דופק בשבוע 15 בערך וישר הפנו לגרידה כדורים וכו׳..היא לא הסכימה ובקשה לחכות עוד קצת זמן שהרייטינג אם אין דופק במוקדם או במאוחר תהיה חייבת גרידה ..כעבור חודש ושבוע נצפה באולטרסאונד תינוק חמוד ביותר והיום היא מחזיקה אותו בידיעה מאושרת ושמחה !לדעתי תמתיני קצת ואם יש לך איזו אפשרות תסעי אפילו לקופה אחרת בעיר אחרת בעוד שבוע ותנסי שוב ..להפסיד מזה את בטוח לא תפסידי!
  • חסידה יקרה, לפעמים לא מוצאים דופק גם בשבוע 9 וזה לא אומר שהכל לא בסדר.
    לפעמים צריך להמתין שבוע או שבועיים נוספים, ורק אז להבין מה קורה באמת.
    אני מאחלת לך הצלחה ושהדופק יתגלה
    ככל שלא, אין לי אלא לשלוח לך חמים ואוהבים ולחזק את ידיך בנסיון הבא.
    תזכרי תמיד שכל עכבה לטובה

crazy woman!
  • נשמה שלי!!!

כ"כ הצטערתי לשמוע!!

מאמי אני מתפלילת בע"ה שבזכותו יתברך תראו נס עוד השבוע!!

הלוואי וזו לא המילה האחרונה!! תעשי שוב בדיקה..בבקשה תעדכני אותנו!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • חסידה יקרה ,אני מאד מצתערת נשמה
  • בס"ד

חסידה יקרה מה קרה לא ראו דופק ומה ???? מה מצב הבטא ? היא ממשיכה לעלות היא ירדה ? אני ממליצה להמתין עוד שבוע וחצי לאולטרסאונד חוזר , יש מצב שיש טעות בשבוע ההריון ,ובלי קשר יש נשים שנצפה דופק רק בשבוע יותר מאוחר ,שיהיו לך בשורות טובות ,יש גם בדיקה יותר מעמיקה למציאת דופק מכשור יותר משוכלל ,בכל מקרה אני ממליצה לחכות שבוע וחצי ולעשות פעם נוספת שיהיה בשורות טובות

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • אין לי מילים לרשום כמה כואב לי לשמוע תתחזקי אנחנו פה בשבילך
  • אוי מתוקה, אני מצטערת בשבילך תהיי חזקה אולי כמו שהבנות אמרו פה יש גם כאלה שמגלים דופק בשבוע יותר מאוחר מאחלת לך בהצלחה

• חסידה יקירה!
    קשה לשמוע את הבשורה המרה! מקווה שתצליחי לאסוף את השברים במהרה. עוד יגיע היום בע'ה שתצאי מבי"ח עם ידיים מלאות ודמעות התרגשות. שולחת המון המון חיבוקים!!!

חודש פורה לכולנו.... :)
  • היי מותק

כל מה שאומר לא ינחם אותך ואני מבינה אותך מעמקי נשמתי
    עברתי דבר דומה לפני ההריון הנוכחי .

זה באמת קורה
    בהריונות ראשונים
    אל תישברי , תקחי עצמך בידיים
    כמה ימי בעסה יעברו עלייך אבל חודש הבא
    או בעוד חודשיים את מבשרת על בטא חדשה
    ואחריה דופק תקין

תהיי חזקה הקדוש ברוך הוא יזכה אותך
    בהריון תקין !!!