imikimi - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מותק,
    אני פותחת הודעה חדשה כי חשוב לי שתקראי..

אני חושבת עלייך המון, וכל סיפור שלך מעלה בי המון רגשות כעס, עצב ורחמים.
    אני חושבת שאת ממש צריכה להפסיק להתייעץ איתנו ולהסתפק בעצות שבנות נותנות לך פה..
    אנחנו לא נמצאות איפה שאת, אנחנו לא חיות את החיים שלך ולא חושבות כמו הראש שלך..
    ובנוסף- אנחנו קוראות רק את הצד שלך.

מאז ומתמיד אני מרגישה שכשבנות מתייעצות פה על משהו אישי זוגי כל אחת יכולה לכתוב עצה מהחיים שלה, מהניסיון שיש לה ואיך שהיא רואה את העולם,
    אבל אף אחת פה לא מחליפה ייעוץ מקצועי.
    כשאני מידי פעם מתלבטת אם להתייעץ לגבי משהו זוגי אני מרגישה שצריך לספר כ"כ הרבה רקע
    ופרטים על הזוגיות שלנו, ובכ"ז אף אחת לא תוכל להבין את הסיפור במלואו.

אני מאמינה בכל ליבי שכולן פה נותנות עצות הכי טובות שהן יכולות ובאמת מתוך רצון לעזור.
8 תגובות
עמוד 1
  • פיתוש אני איתך
  • ואני רק רוצה להגיד שעמית מדהימה !!!
  • עמית את מקסימההההה

• גמני קוראת במקרים כאלה ולא מייעצת ... קטונתי

• מסכימה עם הבנות
  • תודה לכולכן ועמותוש קראתי מה שכתבת לי בפעם הקודמת ולא הגבתי פשוט אתמול הייתי ברגע של כעס וכל מה שרציתי זה לשפוך ולא ציפיתי שייתנו לי עצות ומי שלא רוצה זה הכי בסדר גמור שאפשר בסך הכל רציתי אוזן קשבת גם אני לא תמיד מייעצת במקרים כאלו.
    אני אנסה לכתוב לו את כל הדברים שמפריעים לי ונקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר אני אופטימית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה