[:אני יענה הראשונה
1.בילד הראשון כמו שתיכננתי ככה הוא יצא בערך:עדין,בהיר,ויפה תואר וחינני בעל גומות ממש ילד שובה לב.
בילדה השניה-הייתי בטוחה שהולכת לצאת לי ילדה בלונדינית עם עינם כחולות וכבר דימנתי אותה ככה(כמוני

) אבל בסוף יצאה שחורה עם עור ורוד ועינים תכלת(שהתחלפו אח"כ

) אבל היא יצאה מדהימה רק בגלל שדימינתי אותה אחרת בהתחלה ממש התאכזבתי ואמרתי לאמא בטלפון שהיא יצאה :מוזרה"(איזו הגדרה) ואמא שלי לא הבינה ולא ידעה מה לחשוב היא ואבא הגיעו בריצה לבית החולים כדי לראות אותה וכשראו אותה הם הקימו עליי צרחות שהיא מהממת וזה באמת נכון!!!!!גם הרבה אנשים במחלקה טענו בלי שאגיד להם שהיא ילדה מדהימה ועד היום כולם קוראים לה שלגיה,דוגמנית....
בילד השלישי-תיכננתי שיצא יפה תואר כמו שני הקודמים וכמונו ההורים

ואני לא מגזימה בגלל שאתן לא מכירות אותי אז לא אכפת לי להשויץ (ככה בחיים אני לא משוויצה וחושבת בגלוי)אבל באמת גם אני וגם בעלי נקראים אנשים יפים ולא הגזים אם אומר "יפים מאוד".....וגם שני ילדיי הגדולים יצאו ממש יפי תואר....ולכן גם לא היה לי ספק שגם השלישי יצא כך....אבל,הוא ממש לא יצא כמו שדימינתי בתור תינוקי קטן הוא היה ממש לא ברור והאף שלו היה די גדול יחסית לפנים....האמת וידוי די התאכזבתי למרות שישיר נקשרתי אליו. בלי קשר...הוא ילד מתוק וחמוד להפליא אבל בהתחלה זה הפריע לי וגם הרגשתי שאנשים מסביב כשראו אותו ציפו לראות משהו אחר...וכשראו אותו אמרו "איזה מתוק:" במין מעט אכזבה כזו....אבל ב"ה הוא גדל וניהיה יפה כמו הגדולים נכון לא יפה תואר כמוהם אבל בהחלט הסובבים אותו לא יבינו עכשיו על מה אני מדברת שאני יגיד שבעיני הוא לא נקרא יפה(ממש לא מכוער אבל גם לא יפה תואר)אבל שלא תבינו אני משוגעת עליו...הוא מתנה יקרה מאוד ילד מדהים וחכם ואני ממש לא מאוכבת ממנו למדתי שיופי זה גם סוג של מתנה שלא מובנת מאליה גם אם ההורים יפים...