היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק תחבושות! ניסיתי כמה פעמים טמפונים אבל לא מתחברת לזה... תמיד לא נוח לי. כאילו משהו תקועה לי שם :-) חחחחח
תחבושות לא נעים לי שתקוע לי שם איזה משהו לכמה שעות
גם וגם... כשאני בבית - תחבושות ובחוץ רק טמפונים. אומרים גם שלא בריא לישון עם טמפונים, לא זוכרת למה...
תחבושות- יותר נח לי
רק טמפונים!!! ביום שגיליתי אותם, חיי השתנו. ואני ממש לא מגזימה. היה לי כ"כ לא נוח עם תחבושות, פשוט סיוט. עם טמפון אני בכלל לא זוכרת שאני במחזור. רק בלילה אני עם תחבושת, כי זה באמת לא בריא לישון איתם.
בימים הראשונים גם וגם..בבית תחבושת . אחכ טמפונים. למרות ששכחתי כבר מה זה כל ההריון מןהסתם בלי ועדין לא קיבלתי
רק בטמפונים
רק תחבושות.. בחיים לא השתמשתי בבטמפונים
בס״ד
בדיוק כמו נופקי ומאותה סיבה
לא נוח לי לדמם משם בכלליות
גם וגם.
פעם הייתי פריקית של טמפונים, כל היום טמפונים למעט בלילה. היום, בעקבות איזה נאום חוצב להבות שנאמה לי מישהי נגד השימוש בטמפונים, אני משתמשת לרוב בתחבושות, אבל- אין מצב שלאירוע / מתחת לבגד צמוד / אפילו סתם ליציאה כיפית בערב אלך עם תחבושת. אז אני רק עם טמפון.
רק טמפונים.. בחום הזה.. עכשיו בגלל שעברתי הפלה אי אפשר להשתמש בטמפונים..אז אני משתמשת בפדים.. איך אפשר אני מרגישה שנוטף שם מים מהזיעה...
אני מעדיפה תחבושות. עם טמפון כואב לי
לפני הלידה השתמשתי בבית בתחבושות ומחוץ לבית בטמפונים והיה לי ממש נוח.
אבל נהיה לי קטע מוזר אחרי לידה - לא נוח לי טמפונים בכלל!!! זה מרגיש מוזר אפילו לא יודעת איך להסביר את ההרגשה... אז נשארו תחבושות
תחבושות,לא הסתדרתי אף פעם עם טמפונים....
רק תחבושות.
רק תחבושות לא מסוגלת אחרת
טמפוניםםםםםםםםםם המצאת המאה כזה לא הגייני ואסטתי לי עם תחבושות כאילו אני עם חיתול
כשאני לא בהיריון.... בתחבושות תתפלאי גם אחרי לידות...אני "מפחדת" לדחוף את זה
לכי תביני...
רק תחבושות, ניסיתי טמפונים ולא הסתדרתי איתם, פשוט לא היה לי נוח
תחבושות! טמפונים מפחיד אותי משום מה [URL=http://www1.glitterphoto.net/]