סקר חשבון בנק....??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות השקט
43 תגובות
עמוד 1
  • אחד, זוגי..
  • טוב השאלה הזאת לא רלוונטית לגביי, ברור שאני לבד והכל ממני

• משותף
    אני לא בעד חשבונות נפרדים אלא אם יש חשבון נוסף עסקי . או שזה זוגיות שניה .
    היה לנו זוג חברים שהיה להם חשבונות נפרדים והם היו ממש עושים חצי-חצי בכל דבר . זה היה מזעזע בעיני ... היה להם הרבה מריבות והם בסוף גם התגרשו לדעתי זה גם תרם לבעיות שלהם .
  • אחד משותף. בקושי בו אני מצליחה לעקוב ולהבין מה קורה
  • עינבר מה היה לפני?

[center]
  • חשבון אחד משותף וממנו יורדות כל ההוצאות.

• משותף , לא מאמינה בזה שלכל אחד יש את החשבון שלו
    זה עושה צרות, אני יודעת מקרוב.

• משותף

• ברור שמשותף... נראה לך שנתחיל להתחשבן מי משלם על מה ולמה??? יש חשבון אחד ממנו יורדים כל ההוצאות
  • יש לנו משותף, לי יש אישי מימי הרווקות שהחלטנו לסגור...
    עדיף משותף אבל תמיד שיהיה משהו בצד
  • לפני גם היה נפרד, וגם כל החשבונות כמו חשמל מים ארנונה גנים קניות פלאפונים וכ׳ו... הכל ירד ממני ורק שכירות ממנו

• משותף.
  • משותף והכל יורד מחשבון אחד
  • משותף
  • משותף

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
  • יש לכם חשבון בנק משותף עם הבנזוג?
    משותף, עשינו אחרי שהתחתנו ואני סגרתי את שלי, סתם היה מיותר וגם לא היה בו כלום חשוב
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • משותף
    היה בתחילת הנישואין 2 ועד שהעברתי אותו לאחר לקח מיליון שנה, חסר לי מינוסים והוצאות ב - חשבונות?

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מהיום שאנחנו ביחד..יש לנו רק משותף....
    מה יש לי להסתיר ממנו?

• יש לנו חשבון משותף! כל ההוצאות יורדות ממנו.

גם ככה לפני החתונה היה לי חשבון בנק אבל לא היה הרבה בפנים
  • משותף,

מאז שעברנו לגור ביחד

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • משותף
    משהתחתנו הכל ביחד
  • משותף

]
    ]
  • משותף אבל יש לי גם חשבון בנק שבו נכנסת המשכורת שלי ואז אני מעבירה לחשבון המשותף . זה כלל בעבודה חדשה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • משותף
  • משותף

• נפרדים
    משותף - זה ילדים...כסף... שלי- שלי ! שלו-שלנו !
  • אצלנו לכל אחד יש חשבון בנפרד אבל בגלל שבעלי הוא עצמאי ויותר טוב להפריד בין ההוצאות העיסקיות להוצאות הביתיות.
    אבל אנחנו יודעים כל אחד מה קורה בשני החשבונות.
    רוב הוצאות הבית יוצאות מהחשבון שלי
  • עכשיו אני יענה
  • לפני החתונה היו לנו 3 חשבונות- חשבון שלו, חשבון שלי וחשבון משותף.
    המשכורת היתה נכנסת לחשבונות האישיים ועשינו הוראת קבע שמעבירה את אותו הסכום משנינו לחשבון המשותף.
    אחרי החתונה צמצמנו לחשבון אחד - בסה"כ אין לי צורך בחשבון נוסף, סתם עוד כסף...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • חשבון משותף

• שלנו משותף. אחרי החתונה הוא עבר לחשבון שלי וסגר את שלו. בשביל מה 2? סתם עוד עלות... בעייני רק אם יש עסק צריך 2.

אמא ויותר - בשביל מה 2? מה זה נותן לכם?

• רינתי זה לא עיניין של ביזבוזים...
    זה עניין של ..לא יודעת איך להסביר...ההרגשת ביטחון שלי
    פשוט יצא כך שמילדות הוריי הכניסו לי לראש..שצריך סוג של עצמאות בדברים האלו...צריך את הבסיס להסתדר במקרים הכי גרועים ( שלא אלינו)
    אז כך זה יצא...אני לא משתפת בחשבון בנק שלי את אף אחד גם לא את בעלי
  • מרינוש מבינה מאוד וזו גם הכוונה שלי
  • מסכימה איתך לגמרי...
    אני מנסה ככל האפשר להוריד למינימום סיכוי שפעם אני אגיד...בעלי ניתק לי אינטרנט חחחחחחחחחחחחחח עוד לא נולד גבר שינתק לי משהו

• גם אצלנו החשבון משותף
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • משותף מרגע שהתחתנו.

הוצאות עיקריות מאשראי מין הסתם מחשבון הבנק
  • יש לכל אחד מאתנו חשבון בנק בנפרד
    וחשבון אחד משותף.
  • משותף.
    בעצם שני משותפים
  • צולצול, נראה לי שזה נשאר 2 חשבונות מעצלות, זה פשוט לשנות כמה הוראות קבע וכל מיני שטויות כאלה, עצלנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה