היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אפילו לא היה לי הזדמנות לצפות המכשפופה דייקה ואפילו הקדימה בכמה שעות... התעוררתי בבוקר הלכתי להתפנות וראיתי הכתמות אני לא עצובה אני עצבנית !!!!! הלבשתי את הקטנה לקחתי אותה לגן... ומה עושה בחורה עצבנית על מנת להירגע???? עושה נקיון פסח !!!! בעלי שואל אותי ״מה יש לך קמת הפוכה״? סיפרתי לו שקיבלתי... ואז הוא אמר לי דבר יפה.... ״את זוכרת כמה זמן לקח לנו להביא את הנסיכה שלנו״? נסיכים ונסיכות לא מגיעים בלחיצת כפתור צריך לעבוד על זה טוב!!!! בכול מיקרה ההיתי חייבת לשתף שיהיה יום טוב לכולן מלא בבשורות טובות
11 תגובות
עמוד 1
אוי מאמי כמה שאת צודקת !!!! אותו הדבר קרה לי הבוקר
בעלך מקסים כל הכבוד לו.... תחייכי יש לך לפחות בלי עין רעה ילדה נהדרת ...התברכת..ובקרוב תבורכי בעוד אחת/ד... ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
בעלך כל כך צודק.... איך תמיד יש להם משהו מחמם להגיד ותמיד זה בדיוק במקום.... כנראה בגלל זה בחרנו אותם
לאט לאט הכל יבוא בזמן שלו העיקר בריאות!!!ושמחה בלב על מה שיש
עמנואל והלל
תודה לכן בנות יקרות שלי.... מורן כתבתי לך הודעה כנראה לא פורסם סיפרתי לך כשקראתי את ההודעה שרשמת ופשוט התחלתי לבכות מעצבים כי אני מרגישה כל אחת ואת ממכן ורע לי שעצוב לכן שנתבשר רק בבשורות טובת!!!
חורף יקרה גם אני קיבלתי בבוקר לאחר 4 ימים של הכתמות ,מבינה אותך מאמי ,אבל בעלי גם אומר אותו דבר את תראי הוא אומר התינוקת או תינוק שלנו יהיהו ילדים הכי יפים ,קב"ה אפצה אותנו על המתנה בילד נהדר.שולחת חיבוקים ונשיקות
מרגו עשית לי צמרמורת השערות שלי עומדות יהיה בסדר אוהבת אותכן....
חורף יקירתי שולחת חיבוק גדול ונשיקות
מה אני יגיד לך אני מנסה לנחם את עצמי ולהרים אני מרגישה שאני הולכת להתפוצץ באמת שרע לי אני עם דמעות בעיינים ופרצוף תחת ממש ככה אין לי כוחות לאט לאט עם הזמן יעבור לי מחר אני בחופש אז אני יסדר לעצמי את המחשבות כי כרגע אני בעבודה שזה גם טוב ואין לי זמן לחשוב על זה....
חורף יקרה אני מאחלת לך ולכל בנות הפורום שניקלט במהרה בע'ה