בוקר טוב יקירותיי...קיבלתי תוצאות של הבדיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הראשונה ואני לא מבינה כלום ובאינטרנט אין על זה כלום אני לא יודעת מה הנורמות ואני לא רוצה ללכת לרופא עדיין כי יש לי עוד בדיקה ביום ה-21 אולי מישהי יודעת מה הנורמות?

prolactin mIU/I 550
    LH - Luteinizing Hormone IU/I 4.2
    FSH IU/I 5.8
    pmol/I 214 (Estradiol (E2
    Progesterone nmol/L 2.3
12 תגובות
עמוד 1
  • היי

תרשמי את התוצאות לרופאים בפורום פוריות או הריון ולידה
    הם יסבירו לך ...
  • רשמתי אבל חשבתי שאולי מישהי מכן תוכל לדעת מה הנורמות....אני אחכה גם לתשובה של הרופא

• אם זה נכון המאמר אז האסטרדיול שלי לא טוב....

• ג'סי תודה רבה מתוקה...

• היי,

גם אני עשיתי בדיקות הורמונליות, (אם הבנתי נכון זה ביום 3-5 למחזור), אז לפי ערכי הנורמה (לפי קופ"ח כללית) הכל בסדר אצלך, גם האסטרודיול, הם רושמים שהנורמה היא עד 1300. גם היחס בין LH ל- FSH נראה טוב לפי מה שאני יודעת. אז רציתי להגיד לך שלדעתי אין לך סיבה לדאגה.
  • בכיף חמודה
  • כן אבל זה מוזר כי לפי המאמר שג'סי שלחה לי אז במפורש כתוב באסטרדיול שהנורמה הזאת גבוהה וגם הרופא בפורום אמר שהכל תקין אז אני עושה?

• מוזר לי שאין לך טווח נורמה ליד התוצאות עצמן, בכללית תמיד כתוב ליד התוצאה מה הנורמה. בנוסף יש לי הערה בתחתית דף הבדיקות שלי שאומרת שטווח האסטרדיול (0-1300) הוא לפי ערכי ייחוס חדשים שנקבעו החל מתאריך מסוים... יכול להיות שזו הסיבה להבדל יחסית למאמר.
    תראי את התוצאות לרופא שלך כדי להיות רגועה אבל לי בכל מקרה הכל נראה בסדר.
  • אני במכבי..שם כנראה לא מראים ככה....תודה מתוקה עזרת לי כבר פחדתי שיש לי בעיה

• בכיף
  • היי מצפה,
    איך אני יכולה לבקש לעשות גם בדיקת דם כזו?מהרופאת משפחה??
    ומה בדיוק הבדיקת דם הזו בודקת?

תודה מתוקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה