שמחה גדולה מהולה בעצב גדול - אלו הם חיינו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות ,
    למי מכן שזוכרת ילדתי לפני כחודש בדיוק בת שלישית חמודה ומתוקה , קראנו לה מיכל ( הילדים רצו מיקי אז סגרנו על מיכל :))הלידה הייתה בניתוח שכמובן לאחר שהגעתי הבייתה נפתחה לי הצלקת ומי מכן שעברה את זה יודעת שזה סיוט מהגיהנום. אבל לצערי הגדול , באופן מפתיע אמא שלי נפטרה לפני שבוע וחצי .
    אמא שלי הייתה לי לחברה הקרובה ביותר , ידעה לקרוא אותי מבלי שאדבר , אני היא גרות באותו הבניין , הילדים ( אחד עלה ל א והשנייה לחובה) כל היום שרצו אצלה וזו אבדה כל כך גדולה עבורי , שנכון להיום זה עדיין לא התעקל . אתמול בבוקר , הבן שלי שעלה לכיתה א' אמר לי שהוא חלם שסבתא חזרה מ"הנפטרת" ובאה איתו לטקס , אמרתי לו שסבתא תהיה איתנו בלב ותשמור עליו גם אם היא לא נמצאת שם. בנות יקרות, שמרו על יקירכם , כבדו אותם ואהבו אותם כי אין לדעת מה יביא יום . בברכת בשורות טובות
26 תגובות
עמוד 1
  • ברוך דיין האמת.!ששלא תדעו עוד צער אני שולחת לך מלא חיבוקים ומשתתפת בצערך

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• "תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."

• משתתפת בצערך
  • וואו ממי. שלא תדעו עוד צער
  • שלא תדעו צער
    כל כך קשה לאבד הורה

• יווואוו איזה עצוב
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• שלא תדעו עוד צער
  • שלא תדעי עוד צער!

• מאוד עצוב לשמוע
  • תודה בנות
    לא מובן מאליו
  • משתתפת מאוד בצערך ושלא תדעו עוד צער

• כל כך משתתפת בצערך

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il

• ואיי משתתפת בצערך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה