אני אחת מכן כבר מס' שנים. אני לא אזדהה בכדי שלא יזהו אותי כי אני לא רוצה שהנושא שאני ארשום עליו יופץ למי שאני ארשום עליו או שבטעות אותה בחורה תדע שזו היא (לא אחת מהפורום)
אני מאוכזת ברמות ונפגעתי עד עמקי נשמתי. תגידו לי אם אני מגזימה:
אני מדברת על חברה שלי מזה שנה שנתתי לה הכל, כל מה שהיתה צריכה, כשהיתה בבעיה הכי עזרתי, כשהיא צריכה אותי אני "נוטשת" את המשפחה וקופצת אליה לעזור לה. זו בחורה שיש לה מס' ילדים (אני לא ארשום כמה) ואם מישהו היה פוגע בילדים שלה היו יוצאות לה קרניי שטן והיתה מתנגחת במי שפגע ומנתקת קשר (כמו שצריך ואולי אפילו מוגזם קצת) - אתן דוג': אחת השכנות מתחה ביקורת על הילד / ה שלה ומיד היא ניתקה קשר עם אותה שכנה. עד כדי כך!
אתמול ישבתי איתה ושקלתי לעצמי את מי אני אבקש שיוציא את הילד / ה שלי מהגן ואולי אפילו אני לא אלך לעבוד. בסוף היא קפצה והציעה את עצמה. אני התעקשתי שאני לא רוצה להעמיס עליה והיא התעקשה שהיא לוקחת את הילד / ה. היא לא עובדת אבל יש לה תינוק / ת בן / בת 3.5 חודשים בבית. אז ממש כמה דק' ככה עד שהסכמתי. הזכרתי לה בנייד וכשהייתי אצלה בערב שיש לקחת את הילד / ה בשעה מסוימת ומאיפה - מס' פעמים מכובד!!!!
היום אני מתקשר ב - 10:00 - לא עונה. ב - 10:05 - לא עונה. ב - 10:10 - עונה סוף סוף.
השיחה הלכה ככה:
אני: היי, איפה את?
היא: אני ב..... (עיר) מסתובבת עם אחותי ועושה קניות
אני: תספיקי לאסוף מהגן?
היא: כן, בטח, אני אספיק כי הילד / ה שלי עד 14:00 בגן
אני: ומה עם שלי? עד 11:00
היא: אווויייי!!!!!!!!!!! שכחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שכחה!!!!!!!!!!
ניתקתי את השיחה בשביל לראות מה אני עושה. השגתי את אמא שלי שתיקח את הילד / ה ונפגעתי עמוקות. עד עכשיו אני בוכה והעיניים שלי נפוחות ואדומות. היא עוד מתקשרת אח"כ לשאול אם אני לא כועסת עליה, נכון? אמרתי לה - לא עכשיו אני בעבודה וניתקתי.
זה הילד / ה שלי!!!!!! זה יצור חי!!!! זה לא חפץ!!! איך שכחת? ועוד אחרי שנתתי מעצמי ובאמת הרבה יותר מידי

אני מגזימה?