תפריט ליום הולדת - עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב... אז מי היה מאמין שתאיר מחר חוגגת 5 ?!!!!!!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • יום שישי אחה"צ?
    נראה לי קצת בעייתי מבחינת ארוחת ערב שבת...
    לדעתי זה תיזמון כזה של או משהו קל באמת (קרקרים, גבינות, ירקות חתוכים ממתקים ועוגה) או ארוחת ערב.....

• נשמע טוב.

רק להוסיף סלטים כמובן, ירקות, חצילים, מטבוחה חמוצים וכו', זה הולך טוב עם הבורקסים. אולי גם ביצים קשות.

יופי נהייתי רעבה

"תביאו שישה תביאו שבעה
    תביאו שמונה ילדים
    זאת לא בדיחה
    הארץ צריכה הרבה צעירים נחמדים..."
  • לינברי - חוץ מאיתנו ( אני בעלי והילדים ) אף אחד במשפחה שלי לא נוהג לעשות ארוחת שבת אז אין לי בעיה...
    חמי וחמתי לא משנה מתי אעשה לא יבואו ( והאמת? רק בגללם אני לא עושה בשבת כדי לכבד... ) בקיצור זה די מתאים
  • אם כך - אז זה סוג של ארוחת ערב, לא?
    מה עוד את מתכוונת לקנות?
  • פיצות
  • הדבר הכי מתאים זה היה לעשות ארוחת ערב אבל אם נאמר את האמת זה יוצא יותר מידי יקר
  • סיון תודה ממי אחלה רעיונות
  • אולי לטגן פסטלים /טבעות בצל את יכולה להכין מוקפץ ( אפילו רק ירקות מוקפצים )

• פסטלים
    פסטה
    סלטים חיים ..חסה.כרוב. ועוד
    אם בשרי
    אפשר נקנקיות וציפס
    פיתות חומוס...
    לגדולים קבבים בתנור
    אפשר לשדרג עם לאפות

• הכי טוב וזול זה לא להכניס בכלל בשרים...
    הייתי אומרת אפילו על ללכת על סגנון של פעם- ערימת פיתות שכבר מלאה בממרחים
    וירקות ופירות חתוכים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה