שלום לכולן! :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!

הלוואי שההודעה הייתה נכתבת בפורום אחר...
    אתמול יצאנו מאבחון גנטי עם תוצאה של מרפן מובהק (50% סיכוי שיופיע גם אצל הגורים). חדשות מעולות עבורנו, שכן ברגע שאותרה מוטציה - הרופאים ידעו איך לעזור לנו.
    אנחנו זוג טרי אך מכירים זמן רב, ומההתחלה היה ברור שנלך על PGD. כבר עשינו דוקטורט דרך האינטרנט על רשימת הבדיקות שנצטרך לעבור (חלק לא מבוטל מהן בוצע בחודשיים האחרונים מהרגע שהחלטנו להביא ילד).
    ורציתי לשאול אתכן...
    מישהי שמעה על ד"ר רעות מטר מביה"ח בילינסון? הפנו אותנו אליה להמשך התייעצות.
    מי נותן לי טופס 17? מזכירת מרפאת הנשים?מזכירת סניף קופה"ח?
    כמה זמן בממוצע לוקח מרגע הפגישה עם הגניקולוג ועד שמתחילים טיפול?
    חוץ מרשימת מיליון בדיקות הדם (יסתפקו במה שכבר עשיתי או שידרשו ממני לחזור עליהן ביום השלישי למחזור?) + פאפ (טרי מלפני חודש), מה עוד מחכה לי?

ומי מוכנה לספר לי, אבל בלי לצנזר, עד כמה זה באמת כואב, מציק, הורמונלי ומנפח? ואיך אני נמנעת מהשמנה אם בכלל?

תודה לכולן,

שטיחפודית

"על קו הזינוק לפני המרוץ, בו אני ואתה מתחילים לרוץ..." :-))
2 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה..

לגבי הליך הPGD אני לא יכולה לעזור לך אבל כמו שאני יודעת זה תוספת להליך שאיבה והחזרה.. (תקני אותי אם אני טועה)
    את הרופאה שהזכרת אני לא מכירה

בקשר לבדיקות.. את ובעלך צריכים לעשות בדיקה לאיידס ולהפטטיס בי , חוץ מזה תצטרכי לעשות מעקבי זקיקים ובדיקות דם לפרוגרסטרון ואסטרדיול במהלך הטיפול..
    הזריקות לא כואבות בכלל, מחט קטנה קטנה שמזריקים לבטן , כמעט ולא מורגש
    תשתדלי לא להיות הורמונלית יתר על המידה ולא לאכול כמו פרה חחחח (כמוני) במהלך הזריקות.. כדי שלא תשמיני .. (סה"כ אומרים שאכילת יתר במהלך הטיפולים זה פסיכולוגי ואין עדות מדעית לכך שההורמונים גורמים להשמנה)
    לקראת השאיבה תצטרכי למלא שאלון (את ובעלך) והשאלון יועבר לחתימת ועדה המאשרת את הטיפול..
    כאשר יושג אישור (עניין של שבוע) תגיעי למזכירות בקופ"ח שלך עם הפנייה מהרופא שמטפל בך על מנת לקבל טופס 17
    ככה זה לפחות היה אצלי , אני במאוחדת.. לי עלה הטופס 17 100 ש"ח , שאיבה + החזרה
    מקווה שעניתי לך על הכל.. אם יש עוד שאלות או משהו לא ברור.. אני והבנות תמיד כאן..

המון המון בהצלחה!!!!
  • היי,

ברוכה הבאה...
    אני חושבת שאני נפגשתי פעם אחת עם הרופאה הזאת (אם אני לא טועה) והיא היתה נחמדה אבל יותר מזה אני לא ממש יודעת עליה כי כמו שרשמתי ראיתי אותה רק פעם אחת.
    כמו שרשמו לך הטיפול עצמו לא נורא בכלל... הזריקות לא מכאיבות (רק הראשונה מפחידה כי את צריכה להזריק לעצמך אבל אז את מגלה שזה שטויות )
    את השאיבה את עוברת בהרדמה אז את לא מרגישה כלום רק ישנה וחולמת עד שמעירים אותך וההחזרה היא כמו בדיקה אצל גניקולוג....
    המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה