בנות, אשמח לרעיונות בנושא אוכל לנופרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מגוון המאכלים שנופרי מוכנה לאכול קטן מאודדד ומצטמצם מיום ליום. כל פעם אני צריכה להיות יצירתית כדי לדחוף לה אוכל מזין (למשל ירקות טחונים ברוטב בולונז) אבל יש דבר אחד שפשוט לא מצאתי דרך לתת לה - ביצה.

פעם היא אהבה פנקייקים ועשיתי לה כל מיני בטעמים שונים והיא טרפה את זה אבל עכשיו גם בזה היא לא נוגעת. אז לא חביתה, לא ביצה קשה, לא מקושקשת, לא פנקייק... איך אני נותנת לה ביצה???
14 תגובות
עמוד 1
  • ניסית לתת לה פרנץ' טוסט? - לטבול לחם בביצה הטריה ולטגן...

• עשיתי לא מזמן כך: בישלתי ביצה קשה, חתחתי לחצי. את הצהוב הוצאתי וערבבתי טוב עם טונה. את הבלילה של צהוב וטונה שנהיה כמו ממרח שמתי תוך הלבן של הביצה. נתנאל התלהב מזה מאוד כי זה משהו חדש. וזה מפוצץ בחלבון :-) אחד כזה, ואת מסודרת
  • אולגה, האמת שלא, לא ניסיתי. זה רעיון מעולה!

אנסטסיה, הלוואי והיא הייתה אוכלת טונה
  • אוףףףףףףףףף!
    אז מה שאולגה הציעה
  • מה שאולגה הציעה מעולה . יש לי חברה שהבן שלה גם צאוד בררן באוכל ולא נוגע בביצים. ואת הלחם הזה הוא טורף.

מאיה.
  • באמת נשמע טוב. את הביצה לערבב עם חלב או שלא צריך?

• הוווו הוו מה שאני עברתי בכל נושאי האוכל
    מה שהצליח זה פירה חלבי
    תפוח אדמה עם ביצה חמאה וחלב, ואפשר גם גבנ"צ בתוך וזה מומס עם החום.
    עכשיו ליאמי היה מראה רפלקס הקאה כמה שמעכנו את הלבן של הביצה
    אז ההתחלה בפירה זה היה רק עם הצהוב
    ועם הזמן הלבן יתווסף
    וזה יאמי

• נופרי, אין צורך להוסיף חלב אם לא רוצה. אני לבריאל עושה בלי חלב, ככה היא אוהבת

• נטלי, נופר שונאת פירה וגם תפוחי אדמה
  • חחחחחחחחחחח ליהי, שמת לב שקראתי לך נופר? חחחחחח
    אין, אני תופעת טבע מהלכת....

• האמת ששמתי לב אבל הבנתי שזה היה בטעות
  • מצאתי בשבילך ילד שלא אוהב תפוחי אדמה... עידן!!!
    פרנץ' טוסט זה מעולה, אני מפזרת לו סוכר מעל
  • אני נותנת לליעד ביצה מעוכה קטן קטן ומערבבת עם שמנת וגבינה לבנה\קוטג'
    הוא טורףףףףףףףףף את זה

• ליהי אי מבינה לליבך מאוד כפיר שלי בררן ברמות מטורפות אני יכולה לספור על 5 אצבעות שלי מה הוא אוכל למזלי הוא אוהב מאוד ביצה בכל דרך אבל זה גם בהתחלה לא היה אוכל ביצה קשה. לא נוגע בתפוח אדמה לא בפירה לא בתפוח אדמה רגיל לא אוכל (עוף, אורז, ירקות מבושלים הפסיק לאכול לי לחם , טונה לא נוגע גם אבוקדו כבר לא נוגע ,אני מנסה לתת לו פיתה במקום גם זה בקושי קוטז כלום בקושי קציצות כלום פשוט כלום כבר אין לי כח ואין לי כבר מה להכין מרוב שניסיתי
    הילד אוכל רק ביצה, שניצל בקושי, פסטה, פתיתים זהווווו בקיצור הילד בררן מאודדדדדדדדדדדדד אין ילד יותר בררן ממנו אין .
    מבינה לליבך אני כבר הפסקתי להילחם בזה שיאכל מה שהוא אוהב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה