אני לא עומדת בקצת השאיבות!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז נווה התחיל את המעון ואני שולחת לו חלב שאוב! יש לי הרבה מנות מוכנות, אבל בגלל שאני לא יודעת כמה הוא אוכל הכנתי מנות של 120 מ"ל, אתמול במעון הוא אכל מנה של 150 מ"ל ועוד מנה של 180 מ"ל, אם הוא ממשיך ככה אין סיכוי שאני אצליח לעמוד בדרישות האלה!!!!

בעבודה היום היה לי מאוד קשה לשאוב וגם להתרכז, אני מורה אז ניסיתי בהפסקות, הבית ספר בבניה אז אין לי איזה חדר שאני יכולה לשבת רגוע וכל הזמן הייתי בלחץ שמישהו יכנס...
    החלטתי לשלב לו תמ"ל וגם לשאוב במקביל אבל זה יוריד ממני את הלחץ שלא יהיה לו מה לאכול, בעלי עובד בטבע והוא יכול להביא לנו נוטרילון במחיר ממש טוב, עוד לא ניסיתי שום תחליף אז מקווה שהוא יסכים לאכול ממנו כי הכל כל כך יקר!!!

טוב, סתם חפרתי!!! מקווה שיהיה בסדר!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד על ההתמדה בשאיבות אבל אם זה באמת קשה לך תשלבי ותתני לו חלק מהיום שלך וחלק תרכובת מזון כלשהיא לפחות משהו הוא מקבל
    תהיה חזקה
  • יאוו איזה בעסה כבר הוא חזר למסגרת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • כל הכבוד לך על ההתמדה , לא קל בכלל ...
    איזה תנאים לשאוב
  • האמת פתרון מעולה ! אם הייתי צריכה לחזור לעבוד אחרי תקופה קצרה זה כראה מה שהייתי עושה . מה שכן תעשה את המעבר ממש בהדרגה . ככה יהיה סיכוי רב שהוא יקבל את הפורמולה , את יכולה לעשות חצי חלב שלך וחצי פורמולה וכל פעם לרדת באחוזים של החלב שלך ובסוף להגיע לכמות שלמה של פורמולה. זה במקרה והיא מסרבת לטעם ...
  • תודה בנות, זה אכן לא קל כי אני כל כך אוהבת להניק וב"ה אין לי בעיה לשאוב, פשוט היום לא היה לי זמן ולא היה לי נוח, אבל יש מצב ששבוע הבא יהיה בסדר כי כבר יהיה לנו מערכת שעות קבועה ויוצא שבאמצע היום יש לי שעה פנויה ואני אוכל לשאוב בשעה הזאת, אבל פשוט הוא דורש הרבה ומה שהוא אוכל ממני זה בכלל לא מה שיוצא בשאיבות!
    אז אני אמשיך לשאוב, אני גם אנסה להאכיל אותו עם תמ"ל כדי שאני אדאג פחות.

וכולם צחקו היום במעון, אמרו לי שאם אני לא מצליחה לשאוב מספיק אז כנראה שכולם בבעיה רצינית
  • למה לא להתחיל מוצקים ?
    זה יוריד ממך המון
    אגב בעברי עבדתי במעון ולפעמים סתם דוחפים לילד
    אוכל כי לא בדיוק יודעים למה הוא בוכה
  • הם התחילו איתו מוצקים עכשיו, בגיל ארבעה חודשים הוא בכלל לא היה מעוניין, ניסיתי ולא ידע מה לעשות, עכשיו הוא יותר בעיניין, אפילו אכל את הגלידה שלי וכל דבר שאני אוכלת הוא מנסה להכניס לעצמו בפה.

וגם איתי הוא אוכל הרבה, זה בגלל שלא הצלחתי להרגיל אותו למוצץ
  • בלי עין הרע
    5 חודשים מלאים זה יפה
    אני אישית כן הייתי מורידה לאט לאט ארוחה ביום של הנקה
    רק בגלל הלחץ
  • אני מתה על ילדים שאוכלים טוב!!! מבורך

• רק לידיעה שתינוק יונק רגיל לאכול מנות קטנות של חלב. ז"א יותר ארוחות ויותר קטנות (שזה אגב בריא בכל גיל). בגדול בליגה לה לצ'ה הן אומרות שתינוק יונק אוכל בארוחה בערך 120 מ"ל. צריך לדעת איך להאכיל מבקבוק תינוק יונק (יש כל מיני כללים). תחשבי שהוא רגיל למצוץ בדרך מסוימת ופתאום נשפך לו לפה מבקבוק ואז בפחות זמן הוא מקבל הרבה יותר חלב ולכן מגיע לכמויות גדולות כ"כ. איתן אוכל 130-140 בערך וגם טל היה ככה. ועכשיו זה רק בקבוק אחד ביום כי השאר זה מוצקים והאמת שגם זה בדרך ללרדת. ויצא שכשאני לא איתו הוא יהיה רק עם מוצקים.

בכל מקרה תעשי מה שאת שלמה איתו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה