דיייי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר מעכשיו הציצי שלי התחיל להתנפח לו ולגדול? לא שאני מתלוננת כן,
    אבל זה מוזר לי קצת האמת. אני לא זוכרת כלום מההריון הראשון, חוץ מהתנועות והבעיטות.
    וכל רבע שעה אני רצה לפיפי, כאילו התאפקתי יום שלם
    והטמטמת שחוגגת כבר מעכשיו? מה יהיה עוד כמה חודשים?
    לא מאמינה, פשוט לא מעכלת, כי זה משהו שאני רוצה כבר הרבה מאוד זמן ובאמת שלא חשוב לי בן או בת,
    רק שהכל יהיה בסדר, שיהיה תקין - זה כל מה שאני מאחלת לעצמי

רק בשבוע הבא אני עושה בטא, כי לדעתי עכשיו היא עוד ממש נמוכה (אני 4+2)
    מחכה בקוצר רוח!
5 תגובות
עמוד 1
  • איזה כייייייף. מלא בהצלחה!!!
    ותגידי תודה, לא הייתי מתנגדת להכפיל את גודל החזיות

• אוי איך אני מתגעגעת לחזה היפה שהיה לי בהריון ובמיוחד אחרי הלידה- איך אהבתי שגדל לי בכמה מידות

אבל אחרי הלידה חזר לגודל הקטן שלו

• הי לך , מגניב אנחנו באותו שבוע גם אני 4+2 עשיתי בדיקת דם אתמול יצאה בטא יפה 229 נראה לי שאת יכולה כבר בכיף לעשות בדיקת דם. בהצלחה

לי יש כאבים כבר מעל שבוע בציצי ועכשיו התחיל לי פיפי כל חצי שעה

מתרגשת מאוד , שיהיה בהצלחה לכולנו
  • גם אני מאוד התגעגתי לציצי שהיה לי בהריון ראשון ובאמת חבל שהוא ירד אחרי שסיימתי להניק.
    דניאל - איזה יופי שאנחנו באותו שבוע!
  • רק אני לא נהנית מהציצי שגדל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה