עזרה דחופה- חפירת המאה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או בנות אני כבר לא יודעת מה לעשות!
    אחות של אמא שלי מטפלת בעידו- היא יחסית מבוגרת ולצערנו אישה ללא ילדים
    הנסיון שלה הוא מטיפול בילדים- כולם מהמשפחה
    יש משהו שכבר ממש מציק לי ואני כבר לא יודעת איך לפנות אליה
    אני נורא פנאטית בכל הנוגע לאוכל שלו, חשוב לי שהוא יאכל מסודר ולא יפספס ארוחות
    דוגמא- שהוא קם מקבל בקבוק, לקראת 10 וחצי פירות, בשעה 2 ירקות ואז בקבוק/ מעדן ואז ארוחה אחרונה של דייסה

שהוא אצלה משום מה יש בלבולים- היא חושבת שילד צריך לאכול כל 4 שעות ולא לפני ואם לדוגמא הוא צריך לאכול ב14 ובשעה 13:30 מראה סימני עייפות היא תרדים אותו במקום להקדים לו את הארוחה יוצאים מצבים כמו היום שפירות הוא אכל רק ב13

אמאתי לה לא פעם שאם הוא עייף אז או שתסחוב אותו חצי שעה עד לאוכל או שפשוט תקדים לו את הארוחה- והיא מתווכחת איתי!!!! אומרת לי שהוא לא יאכל הכל או שזה לא טוב שישר אחרי האוכל ילך לישון
5 תגובות
עמוד 1
  • את רושמת לוז מפורט עם ארוחות ומביאה לה אותו. סוג של קובעת עובדה. תסבירי לה שזה הלוז שלו בבית ואת מבקשת לשמור עליו כדי שילד לא יתבלבל
  • היא שומרת עליה בתשלום ?
    חוץ מזה נראה לי את קצת מגזימה , ילד שעייף שילך לישון . לא צריכים לתת לו במקום זה לאכול ... גם לא חייבים להיות מקובעים בכלום ... לפעמים זורמים עם הילד ... אם יוצאים מהסדר יום שלך לטובת דברים אחרים חשובים , לא נורא ...אבל אם זה מציק לך בצורה קיצונית כל כך , נראה לי שהבעיה אצלך ולא אצלה... זו דעתי האישית כמובן ....

מאיה.
  • תראי, יש משהו במה שהיא אומרת
    ילד שעייף לא יאכל טוב כמו שהוא עירני.

כשיש סדר יום קבוע
    אז כבר אמורים לדעת בערך מתי צפוי הילד להיות עייף ומנסים לקבוע ארוחות בהתאם

אם באופן חד פעמי הוא היה עייף והיא העדיפה שהוא יישן
    זה דווקא בסדר.... (אני מניחה שזה חד פעמי ולא תמיד)

האמת שככה אני עם הדס
    כי אני מעדיפה שהיא תיהיה ערנית ותאכל טוב טוב
    מאשר תשפשף לי עינים כל הארוחה ותיהיה מצוברחת

• ילד עייף יאכל פחות, אם בכלל, ועדיף בדרך כלל לתת לילד לישון. כשהוא יתעורר הוא יאכל יפה וישלים את החסר.

• הסדר יום שלך סבבה (הוא הרי עובד אצלך בבית נכון? ועובד מצויין נכון?)
    וגם שלה סבבה- כי הוא אוכל אצלה בסוף, וגם ישן אצלה בסוף, למרות שסדר היום אצלה שונה היא מצליחה לענות לו על הצרכים. ועונה בהצלחה אפשר להגיד כזה דבר?

אז יש משהו במה שאת אומרת, זה נכון זה יכול לבלבל, אבל מתי זה יבלבל?
    כשהוא עושה אצלה בידיוק מה שעושה בבית, וכשמגיע זמן הארוחה הוא לא מקבל ומשכיבים אותו לישון כי הוא עייף. אבל אין לכם כזה מצב (אני מקווה שאני מסבירה את עצמי טוב חחח)
    אצלך בלוז הוא לא מגיע ישן לארוחה נכון?
    זה אומר שהיא עושה לו משהו אחר מלחתחילה, נגיד הוא יותר מתגרה אצלה, לא יודעת... אז הצרכים שלו משתנים אצלה בבית, ועונים עליהם בהתאם.

הוא כבר בן 9 חודש כמעט?
    בגיל הזה כבר לא מתבלבלים, בגיל הזה יש שגרת בית ויש שגרת לא בית והם מבדילים.

אז למה זה מציק לך? אם השגרה אצלה מבלבלת את השגרה אצלך בבית ואת לא יכולה לתפקד ולהתאים את עצמך ו"לסדר" את עידו- אז למה שאת אומרת יש מקום גדול, וכמו שכתבו תכתבי סדר יום בשבילה עם ה"תירוץ" שאחרת הוא עושה לך בלאגן בהסתגלות בבית חזרה.

אם לא. אז זה בסדר גמור מה שהיא עושה, כמו שהסברתי לך המשוואה שלה מלחתחילה שונה אז התוצאות שונות. אבל כל הצרכים מתמלאים כמו שצריך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה