היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות זו פעם ראשונה בהיסטוריה שיש לי כזה מחזור אני פשוט לא מאמינה אני מרותקת למיטה לא יכולה לזוז כאבים מטורפים פשוט מטורפים שכול הכדורים ששתיתי כלום לא משפיע אני כולי רועדת פשוט!! ותיסלחו לי על התיאור אבל הצבע של המחזור הוא אדום ממש אדום ושמתי לב בניגוב שיש גושים כאלו על הנייר ! מה זה המחזור הזה!!!! בחיים לא היה לי ככה !!!
13 תגובות
עמוד 1
מורני נשמה היה לי לפני חודשיים מחזור כזה עם גושים, יש לך חום ?
/]
חום האמתי לא יודעת לא בדקתי אבל אני לא חושבת .. אבל אני כן מרגישה צורך ללכת כול שניה לשירותים .. למה ככה?!????!!
את אמת לא יודעת נראה לפעמים יש מחזורים כאלו ,למה ללכת לשירותים ? פיפי?
/]
כן כול שניה פיפי .. לא יודעת מקווה שזה סתם מחזור כזה..
תרגישי טוב ממי קחי חופש מהעבודה ותנוחי מלא עוד כמה ימים זה יסתיים
בתור אחת שחווה מחזור בדיוק כזה בתדירויות גבוהות.. זה יכול להיות קשור לעובי רירית הרחם יש חודשים שהיא מאוד מתעבה ולעיתים גורמת למחזור קשה קחי 2 אדקס עושה את העבודה... תרגישי טוב!
מורני? ברוכה הבאה למועדון..
זה המחזור שאני חווה מידי חודש בחודשו...
אולי באמת זה מראה על זה שהיתה לך רירית עבה...זה טוב!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
בוקר טוב בנות
שיהיה בהצלחה ממוש !
סליחה שאני שואלת עשיתם בדיקות אם אני לא טועה יש תוצאות ?
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
מורני הייתי ככה לפני יומים.. זה יעבור בקרוב :) לי עוזר להרים את הרגלים (כמו בעמידת נר) זה מרגיע טיפה את הכאבים... ותנוחי :) בעז"ה המחזור נפרד ממך לתשעה חודשים עכשיו :)
אורטל- למה סליחה שאת שואלת מאמי !! להפך תודה על ההיתעניינות
ואו, הבהלת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תירגעי מורני,
גם אצלי המחזור כל חודש ככה וזה ממש מרגיש רע,
בכל אופן מאחלת לך שלא תראי יותר את ה- ויהיו לך 9 חודשים רגועים. בשורות טובות ורק טוב ב"ה.