היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הספורט המועדף עליי הוא שחייה, לצערי הבריכות הקרובות מאוד יקרות
אמממ... יש מצב שזה כן התגרות לרוץ בשכונה שלך, הליכה זה משהו אחר, זה פחות "בעייתי" .
הייתי שמחה לרוץ איתך, אם את רוצה תרוצי עד אלי, זה עניין בסה"כ של איזה שעה, תלוי במהירות שלך
אירובי בבית כמו שאני עושה יעזור
אמא ויותר - חחחחח
בדיוק עכשיו סיימתי ארובי מקלחת ולמיטה
פעילות אירובית יעזור לך להפחית בשומנים, זה לא משנה אם זה ריצה או הליכה, מי שלא יכול לרוץ אז עדיף שתלך, עדיף ללכת שעה מאשר לרוץ 2 דקות, הרי כמות הקלוריות שנשרפות הם קשורות למרחק ולא לזמן, לא משנה אם אני הולכת או רצה 4 ק"מ, אז אני אלך יותר זמן וארוץ פחות זמן, בסופו של דבר זה אותו דבר. (טוב יש עיניין גם אחרי הריצה שורפים קצת יותר אבל זה כבר נוקא פיזיולוגי שאני לא אכנס בו)
ועוד דבר, מאיפה יורד השומן זה עיניין גנטי, יש כאלה שיורד מהרגליים, יש כאלה שיורד מהבטן ויש כאלה שמאוד רואים בפנים, אפשר לשלב כפיפות בטן, אבל כל עוד יש שומן מעל הבטן את תחזקי את השרירים אבל לא יראו אותם, שילוב של פעילות אירובית, עיצוב הגוף וגנטיקה טובה יעשו את העבודה!!!
אם תרוצי בטייץ קצר וחזיית ספורט זה בטוח יגרה את החרדים
אם כב הליכה מהירה יותר טובה אבל את בכלל לא שמנה... בכל מקרה לגוף פילאטיס מאוד טוב וחשוב
אני לא שמנה. הפרופורציות שלי לא משהו. חברה אמרה לי שפילאטיס עזר לה , אבל אני לא יודעת לעשות לבד.