התייעצות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב תראו אין לי למי לספר את זה..אתן היחידות שכל כך קשובות וחכמות ונותנות תמיד עצות טובות.. אז..
    כולכן יודעות שאני ובעלי גרים קומה מעל חמתי מאז שנכנסתי להריון..
    היא אישה טובה שעשתה בשבילנו הרבה!
    העניין הוא ש_(באופן טבעי) בזמן האחרון היחסים מתחילים לההרס..ואני לא רוצה את זה..
    היא התחילה להעביר ביקורת על האופן שבו אני מגדלת את הילד ועל הדרך בה אני מנקה , או שאם הדלת נעולה אצלנו היא נפגעת..כל מיני כאלה..
    יש לה גם לפעמים פעמים שהיא מתעצבנת ואז היא פשוט אומרת שהיא תעיף את שלושתינו

4 תגובות
עמוד 1
  • תראי
    אין על עצמאות ובית משלך....
    "הרחוק המתוק" מה שנקרא...

אבל- כשאת אומרת שכל ההכנסות =לשכר דירה
    אז אני לא חושבת שיש לך הרבה ברירות...

הפתרון היחיד הוא שאת צריכה לצאת לעבוד ולהרוויח גם מסגרת לילד וגם את השכר דירה...
    או- למלא טוטו חחחחח

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי נלך על רעיון הטוטו
    יש היום הגרלה

• אני מבינה שכרגע הרעיון לצאת מהבית של חמתך ולשכור דירה לא מתאימה לכם כרגע כי ההוצאות יותר גדולות מההכנסות.

את יכולה לבקש מבעלך שידבר איתה על המצב ובמקביל דברי איתה גם. כשאת לבד מחר תקראי לה לנס ותגידי לה שאת מאוד רוצה לדבר איתה כי את מרגישה שמשהו נהרס פה.

זה יכול לעזור במשהו במיוחד שכרגע אין לכם אפשרות לצאת מהבית שלה
    [/url
  • האופציות היחידות הן באמת או לצאת לעבוד או איכשהו לנשוך את השפה ולהמשיך לחיות מעל החמות
    אבל אפילו אם חיים מעל החמות צריכים להיות דברים בסיסיים שהיא צריכה להבין ולהפנים
    והם: יש לך ולבנה היקר חיים משלכם ואתם אלה שמחליטים איך לחנך את הבן שלכם ואיך לנקות את הבית.
    היא מוזמנת לתת עצות ואתם תשמעו את מה שיש לה להגיד אבל בסופו של דבר ההחלטה היא שלכם.
    כנ"ל לגבי עניין הפרטיות - יש לכם את כל הזכות שבעולם לנעול את הדלת ולא לחיות באוטובוס שבו כל מי שרוצה יכול להכנס מתי שבא לו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה