היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך כתבתי כאן? בסוף כולם הולכים?אז כן... היום ינאי הפתיע אותנו...פתאום בעת משחק בסלון הוא קם והלך..לא צעד אחד או שניים או שלושה...הוא חצה את הסלון והלך לדלת הכניסה...חצה כמה מטרים טובים בהליכה יציבה !!! אני הייתי בשוק
24 תגובות
עמוד 1
דייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשעה טובה! כמה אושר! איזו התרגשות!!!!! (אני עם דמעות אז בטח גם אתם...) שילך תמיד בדרכים ישרות (זו ברכה של עירונים, אל תגידי אותה לקיבוצניק שלך
איזה כייף, איזה אושר
יאאאאאא!!!!! איזה תותח עללללל!!!! פשוט לא התחשק לו עד עכשיו
חחח מצחיקה..אני עירונית בנפשי..זה נועם הקיבוצניק האמיתי שגדל פה זה הדבר הראשון שאמא שלי אמרה לינאי!!!חחח מרגש..לא הפסקתי לחייך כל הערב
כל הכבוד לינאי
וואי תותח
איזה אושר המון מזל טוב
את רואה בסוף כולם הולכים
איזה יופיייי
תותח על !!!!!!!! הבטחנו וקיימנו ...
ואוווו מזל טוב
איזה כיף!!
ורק לפני שבוע וקצת כתבת שלא נראה שהוא בכלל בכיוון......
כל הכבוד לו
כל הכבוד לו!!!!!
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד נו סיפרת אותו גם? חחחחחח יאללה עכשיו אני מקוה שאת בכושר להתחיל לרוץ גם אחריו
אני לא בכושר, אבל בשבילו אני ארוץ גם מרתון
חחחחחחחח ולא לא סיפרתי אותו...זו היתה בעיה אצל אחרים..לא אצלי
יאווווו איזה כיף בשעה טובה .
בשעה טובה איזה כיייייף לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"