היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ערב טוב בנות... רק עכשיו הגעתי הביתה אחרי יום מתיש לחלוטין שכלל רכישת בדיקת הריון (ובדיקה מקיפה לפני שאף אחד לא מכיר אותי...) לאחר התלבטויות אם לחכות למחר, נכנסתי לשירותים ופשוט לא יצא מספיק שתן... חיכיתי חצי שעה עם שתי כוסות מיים ו...... יש 2 פסים!!! אני מאושרת וחוששת בו זמנית... מאחלת לכווווווולכככככןןןןןן הריון החודש, תקין, משעמם ובידיים מלאות!! אני כמובן לא מתכוונת לנטוש. מה שכן - שולחת לכן פוווווווווווווווווווווווווווווווו קסום, פורה ומרענן!!!
11 תגובות
עמוד 1
וואווווו!!! קולולולו!!!! דרך מצויינת לסיים יום כזה... שמחה מאד מאד בשבילך, ושואפת חזק את הפווו... שיעבור בקלות ובבריאות!!
יווווווווווו מתוקההה מזל טוב !!!!!
שיהיה הריון קל תקין וסקסי
יאאאאאאא איזה יופי בשעה טובה!!! שיהיה קל תקין ומהמם
מממוווושששש איזה התרגשות!!!! מאושרת בשבילך ומאחלת לך הריון כיפי ובריא!!!! מלא אהבה
ואוווווווו טוב החודש הזה בהחלט פורה במיוחד יאלה מי הבאה בתור????? מזל טוב שימשיך תקין ובריא!!!!
המון מזל-טוב שימשיך ליהות תקין וכייפי
מזל-טובבבבבבב שיהיה תקין עגול ומשעמםםםם
אחרי העצבות שלי עשית אותי שמחה שמחה שמחה יקירתי בשורות טובות להתחיל את הבוקר מאחלת לך הריון עגול תקין ומשעמם!!!!!!!
קווולולולולולו איזה כייף!! :) המשך הריון קל, תקין ועגלגל :)
איזה כייף! המשך הריון קל תקין ומשעמם ובידיים מלאות!!!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
תודה בננות! איזה כייף לקבל מכן את החיבוקים והחיזוקים האלה... אני ממש בלחץ בעבודה... מנסה לשדר שהכל בסדר...