היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר החלטתי שלא נראה לי להשאיר את דניאלה שם בגן השפתי שיבצו איתה ילד שהיה איתה שנתיים במעון הוא ברמה הרבה יותר נמוכה מדניאלה לא מדבר כמעט בכלל קלינאית תיקשורת שם רק פעם בשבוע ולא לבד שוב הובטח לי יותר גם בקהילה בהתפתחות הילד היא תקבל אותו הדבר ויש עוד הרבה אוףףףףףףףףף רע לי כי עכשיו אחותי זו שעוסקת בחינוך מיוחד אמרה שאם אני מעזה להוציא את דניאלה מהגן הזה היא תגיש,תלונה נגדי למרות שאין לה סיבה :-(
10 תגובות
עמוד 1
זה טבעי שבהתחלה הכל יראה מאיים. לדעתי, כדאי לך לתת לזה צ'אנס במשך חודש לפחות. מה הקטע עם אחותך?
הימים הראשונים לא אומרים כלום תני צאנס אולי כן יסתדר אולי מקום אחר
בלי שום קשר לאחותך (שהיא חוצפנית והזויה ברמות
אנחנו רק ביום השני..... תני לדניאלה את הזמן להסתגל ולך את הזמן לקבל. אחרי שיתצפתו על דניאלה יקבעו עבורה תוכנית עבודה ואז כל יום, כל היום כל הצוות יפנה אליה בדרך שהכי נכונה עבורה כך שהמפגש אחד על אחד עם הקלינאית תקשורת זה רק תוספת שכנראה אפשר גם בלעדיה.... ילד שלא מדבר בכלל - זה לא בהכרח שהוא ברמה נמוכה יותר..... בגן יש מעט ילדים ע"מ שכל ילד יקבל מענה לצרכיו המדוייקים, מפגש הבוקר בנוי מתכנים ברמות משתנות וכך גם שאר התכנים המועברים בגן.
"יפה" שאחותך הצליחה להלחיץ אותך. זה לא מקומה ולא תפקידה אבל אין ספק שהיא מכירה אותך ויודעת מה מפחיד אותך ואיך לומר את הדברים ע"מ שיעבדו עלייך בדרך הכי נכונה לה.
לא מבינה בזה הרבה אבל לדעתי גם צוות של הגן שפתי הוא יותר מאומן מגן רגיל וגם כל ילד מקבל יחס הרבה יותר אישי . חשבתי שקלינאית בא פעם בשבוע - מגדירה תוכנית עבודה ואז צוות הגן מייסם את זה . http://www.holdthatpic.com/
לגבי אחותך
תודה בנות החלטתי קודם לקחת את דניאלה לאיבחון פרטי נוסף או בניצן או במכון אדלר אתמול באתי לעירעשיתי רישום לצהרון שבאתי לגבי שיבוץ ברגע שראו שהיא בשפתי סירבו בתוקף לתת צהרון ליד הבית רגיל עם החברים שלה הם החליטו בעיריה שהיא צריכה צהרון של חינוך מיוחד לצערי הדפוקיםם. האילו אטומים אני מסבירה להם שדניאלה ילדה רגילה עם קושי קל בדיבור בגלל זה היא בשפתי לא עניין אותם היום אמא שלי הולכת להפוך להם שולחנות שם וגם להפעיל קשרים
יקרתי, אצלי הרבה יותר גרוע !!!!! הבת שלי קיבלה גן מ-ז-ע-ז-ע
מיסי דברנו תעשי שיעורי בית ואז תטפלי בעניין צריכה עזרה תתקשרי.
זה לא אמיתי דיייייייי :-(:-( אז אמא שלי היתה בעיריה האטומים משוגעים האילו מסרבים לשמוע ולהאמין הדביקו לה תווית של ילדה אלימה :| כאילו הם בכלל מכירים אותה??? רצו לשבץ אותה לצהרון בכפר שלם התיקווה ליד האלכוהוליסט עם ילדים בעלי התנהגות אלימה וילדים עם צרכים מיוחדים אני מוציאה אותה לא משאירה בחינוך מיוחד שאחותי תקפוץ לי