מיכלושית היקרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סקרנת אותי מאד במה שכתבת על הפסיקה של הרב שלכם, אז קצת התעניינתי, ובין היתר שאלתי את אבי על כך, הוא אמר לי שאם עוביו של המכשיר אינו עולה על עובי של כ-3-4 סמ׳ אין בעיה בשימוש בו, וגם אם הוא עולה על כך, זה לא אסור, אבל זה כן יאסור אתכם. כמובן שתעשי כפי הנראה לך, אך אם את רוצה לעשות, וחוששת שאין היתר, אז יש... ואבא שלי מאד מחמיר, במיוחד בשאלות מהסוג הזה... אם את מעוניינת בעוד פרטים, צרי איתי קשר.. בהצלחה מתוקה!!! שיהיה קל, בריא ומאושר!!! 
3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תודה רבה על ההתייחסות שלך לעניין.תראי בדקתי קראתי חקרתי ..יש רבנים שמתירים ויש רבנים שמבקשים עד חודש 5 לא לעשות שום בדיקה .אני אומרת עם כל הקושי ..״עשה לך רב וצא מן הספק״ אז קשה לי להיות בסימני שאלה ואני יודעת שיהיה לי לא פשוט בכלל לעבור תקופה כה ממושכת בלי לשעת מה קורה לי שם בתוך הסטן.אבל במחשבה שנייה ,הכל מה״ יתברך וחייבים כאן אמונה ..אמא שלי בהריון שלי חוץ מבדיקת דם עד הלידה לא עשתה שום בדיקה .נכון שעברו 23 שנים מאז..אבל אני אומרת גם אם עליי להתבשר בבשורה מרה חלילה אולי זה לא הזמן ..רק הוא שם למעלה יודע מתי עליי להתבשר לטוב או לרע ..החלטתי ועדיין לא בלב שלם ..ללכת בעצתו של הרב שלנו שהינו פוסק דמים גדול וידוע ..הוא אישר לעשות אולטרסאונד חיצוני וגם זה אחריי הרבה מאוד לחצים מצידי ..רק לאחר מכן שחשבתי על הכל אמרתי שאני כנראה צריכה להתחזק באמונה !וזה באמת מסר לכולן הרופאים הם רק שליחים שמבשרים לנו את מה שכבר כתוב מראש ..אז אני משאירה את העבודה לאדון הכל ובוטחת בן באמונה שלמה שאם עליי לזכות באוצר השנה אזכה ויהי מה ! מחר בכל אופן יש לי תור לרופאת נשים לתת פרטים שתכין לי כרטיס הריון ועד אז נראה לי שאפגוש אותה שוב אם ירצה ה׳ רק בשבוע 11-12 לאולטרסאונד חיצוני ..אנחנו סתם משגעות את עצמנו עם כל הבדיקות האלה ומציפייה לציפייה אין שקט נפשי ולמרות הבשורה על ההריון אי אפשר לדעת אם לשמוח בלב שלם או לא !כי עד הבדיקה הבאה עוד הכל יכול להשתנות ..אז רק תפילות ושנזכה כולנו לבשורות טובות אמן !
  • כמובן שאלה שאלות מורכבות שאין להן תשובה חד משמעית.. כל הכבוד לך על האומץ והבטחון!! מקווה שלא העקתי, התעניינתי בכך כי לא שמעתי על איסור כזה לפני כן, ועברתי א״ס וגינאלי.. מקווה מאד שבקרוב כולנו נצטרך להתלבט אילו בדיקות לעשות ואילו לא.. מאחלת לך המון הצלחה ונחת רוח בהמתנה...
  • ממש לא העקת להיפך כל הכבוד לך בכלל על ההתעניינות והרצון לעזור!אמן שכולנו עם או בלי בדיקות נזכה להחזיק תינוק בריא ושלם כל את בזמן שלה !  
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה