שיעןל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בוקר טוב, אני זקוקה לעצות מכן:
    מאיה לא מרגישה טוב כבר שבוע, התחיל בחום גבוהה במוצש , אודם באזניים, המון ליכה ושיעול,
    אנחנו עושים איהלציה עם מי מלח, מקבלים מוקוליט ואפאלפי וכמובן טיפות אזניים
8 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת...
  • קודם כל לכו לרופא שיבדוק את הריאות.
    יש כמה טיפות הומאופאטיות שיכולות לעזור (R9 וגם R49 יש סדרה לילדים ותינוקות).
    אני יודעת שמכשיר אדים יכול לעזור. (את יכולה להוסיף לאדים תמציות אשר עוזרות לנשום - תתיעצי עם רוקח)
    אם היא לא מסתובבת במיטה את יכולה להגביהה לה את האיזור בו הראש נמצא כדי שהליחה תרד בקלות ותשחרר לה את דרכי הנשימה.
    ושוב פעם - לכי לרופא, אולי צריך לעשות לה אינהלציה עם תרופה ולא רק עם מי מלח.

תרגישו טוב.
  • כמו שליבי אמרה כדי שרופא יראה אותה
    שתרגיש טוב

• אולי ישמע לך מפגר או אולי מוזר..
    אבל לנו זה תמיד תמיד מוכיח שעוזר!!!

חצי בצל לחתוך שהיא הולכת לישון ולשים בחדר קרוב למיטה אבל לא קרוב מידי
    מבטיחה לך שעוזר!!!

• ג'ורדן
  • היינו אצל הרופאת ילדים ברור!היינו בראשון וגם אתמול, היא לא נתנה פתרונות מלבד התרופות.
    אני כן רוצה לנסות משהו הומאופתי או תרופות סבתא, זה לרב עובד ואם לא אז לא מזיק.

ירדן,
    איפה לשים את הבצל? נגיד על הריצפה ליד המיטה? זה לא שורף בעיניים?
    ואיזה מכשיר אדים חמים או קרים?

[[url=http://www.familylobby.com]
  • אני שמה על השידת החתלה כי היא קרובה יחסית למיטה אבל לא קרובה מידי
    זה לא שורף בעיניים זה מסריח בטירוף אבל באמת שק ככה הצלחנו להעביר את הלילות האלו עם היעול פשוט עם הבצל היא לא השתעלה בלילה...

לגבי מכשיר אדים אל תשימי את שניהם יחד או זה או זה.. ואני לא אהבתי את המכשירים האלו בכלל, אנחנו "נהנים" מהלחות של חיפה לא צריך יותר מבחינתי....

• אפשר על שרפרף שקצת יותר נמוך מגובה המיטה ולא צמוד (לא זה לא ישרוף לה בעינים).
    מכשיר אדים קרים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה