מה להגיד לרופא על מנת להתחיל טיפול???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי רופא ב 10.20 ליתר דיוק כבר כמעט התייאשתי
    סיפרו לי על כדורים להגברת הביוץ כנראה מה שהבנתי ממורן
    מה אני יגיד לרופא???
    ״אני מנסה כבר שנה להיכנס להריון ללא הצלחה״????
    מה אני אומרת????
9 תגובות
עמוד 1
  • ממוש אל תילחצי, מאד מקובל היום כל נושא הטיפולים. כמה זמן אתם מנסים? בכל מקרה תסבירי את המצב, ותגידי שבאת כדי לדעת מהן האפשרויות ומה ניתן לעשות. הוא כבר יסביר לך הכל בהצלחה (אני לא זוכרת בדיוק את המצב שלך תכתבי לי אם בא לך)
  • מנסה כבר שנה + חודש להיכנס להריון ששמונה חודשים מהם ממש משתדלת ועובדת לפי הספר כמו שאומרים....
    הריון ראשון אחרי 7 חודשים ללא התערבות רפואית
    הריון עגול ותקין לידה רגילה
    וכאילו נתקע פה משהוא זה לא הגיוני שעד עכשיו אני לא נקלטת....
    חייבת רופאאאאא לפחות שיבדוק שהכול תקין או לקבל סיוע
    מלחיץ מלחיץ מלחיץ
  • אוקיי, אז זה ממש לגיטימי שתלכי לרופא, עד גיל 35 , 1 שנה זה הזמן שמתייחסים אליו כאל "נורמלי" לנסות, כמובן במידה ולא ידוע על בעיה, ואחרי שנה מתחילים בירורים. אז כן - תגידי לרופא שאת מנסה שנה ללא הצלחה ורוצה לדעת מה ניתן לעשות. בהצלחה ממושש!!!!
  • תודה ממש מלחיץ אבל תודה אני צריכה את הבהצלחה
  • בהצלחה יקירתי

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ישנם כדורים להגברת ביוץ (איקקלומין) אבל לפני שיתנו לך אותם אני מאמינה שיעשו לך בירור יותר מעמיק, ישלחו לבדיקות דם ואולי צילום רחם (תלוי ברופא).
    תקחי בחשבון שאת הכדורים האלו עדיף לקחת באופן מבוקר, עם מעקב זקיקים כדי לדעת איך הם משפיעים כי בלי בקרה הם יכולים לגרום להריון מרובה עוברים או תופעה כמו גירוי יתר.

תתיעצי עם הרופא ואני מאמינה שהוא יעשה לך בירור מקיף וימליץ על טיפול.

שיהיה לך בהצלחה!
  • תודה טלי עכשיו אני ידע למה לצפות
  • תגידי לו שאת מנסה שנה וחצי ,זה לא כל כך נורא אני חושבת.

/]
  • מאמי מה ניסגר בסוף ?
    היית היום אצל הרופא לא?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה