גני עירייה - שאלה לי .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד איזה שעה אתם התבקשתם להגיע לגן ?
    אצלנו בשנה שעברה התבקשנו להגיע עד 8:30 השנה היא מבקשת להגיע עד 8:15
    זה שעה של פקקים אם אני אצא ב- 8:00 אני סתם יעמוד באוטו 20 דק'
16 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו ביקשו בשני הגנים עד 8:15.
    ובכל מקרה הגן פתוח משבע וחצי יש קצת פחות פקקים לפני שמונה אז אפשר לנסות להגיע לגנים לפני...

• אצלנו 8.00 כי זה נמצא בתוך בית ספר...
    ואחרי הצלצול של 8 נועלים הכל

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אצלנו עד 8:30 ואם את מאחרת פותחים בלי עניינים ופרצופים
  • שנה שעברה יכולנו להגיע עד 9:00. רוב הילדים כבר היו בגן ואנחנו היינו מגיעים כמעט אחרונים...
    השנה הגן בתוך בי"ס וביקשו להגיע עד 8:00, ממש מבאס אני נתקעת בפקקים בדרך לעבודה.
  • עד 08:30 ואז נועלים ואז ניתן להיכנס שוב פעם ב- 09:00.
    בכל מקרה, גל כבר ב- 07:30 מתייצבת (אם אפשר היה לפניי היה יותר טוב...)

[
  • אצלנו עד 8:00 כי זה בתוך בית ספר

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לא ידעתי שיש שעת שיא....
    בשמת
  • אצלנו ביקשו עד 8:30......ואני עד שאני זזה עם שתיהן....אתמול איחרתי והתעצבנו עליי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אף פעם לא אמרו לי להגיע עד שעה מסויימת, שמעתי שמבקשים מאחד ההורים להגיע יותר מוקדם כי הילדון שלו פיספס קבוע דברים מסויימים(הגיע תמיד ב10 :) אבל אין צורך לבוא עד שעה מסויימת.

• 8:30..
    אח"כ נועלים את השער.
    ואם מגיעים מאוחר יותר צריך לצלצל והסייעת יוצאת (שנה שעברה היא היתה מתעצבנת!) ופותחת לילד..
    אני חושבת שאלו נהלים של העירייה מבחינת ביטוח על הילדים, מתי השער צריך להיות נעול...
    ואני לגמרי מבינה את הסייעות שזה מעצבן אותן שכל 5 דק' מגיע ילד והן צריכות לצאת לפתוח את השער!

אולי אמרו לכם 8:15 כי ראו ששנה שעברה לא עמדתם בשעה אז נתנו לכם מרווח ביטחון!
  • לגן אין שעה אבל הגננת אומרת תמיד שזה ההפסד של הילד
    כי מ7:30 יש שעת משחק חופשית...ואז היא מגלה
    שילד שהגיע מאוחר חסר לו המשחק
    דביר מגיע מ7:30 עד 8:30 תלוי מי לוקח אותו
  • אצלנו עד 08:30 למרות שהם לא עושים פרצופים על איחורים

• היא ממש התעצבנה עליי הבוקר
  • אצלנו עד 8:30 ואח"כ פותחים כל רבע שעה
    יש בזה הגיון, הן צריכות לעזוב את הילדים בשביל לפתוח ורק אחת נשארת עם כל הגן
    ובחורף עם הגשם זה יותר קשה
  • אצלינו הבנתי שמשעה שמונה כל רבע שעה פותחים את השער עד תשע.
    אריאל פותח את הגן בשבע ורבע ביחד עם סבא שלו

• אני גם מבקשת שיגיעו עד השעה 8:30 בערך אבל ממש לא לוחצת על זה. זה פשוט הפסד של הילד... לפעמים הם מגיעים כבר בתוך המפגש ואז הפרידה מפריעה גם לשאר הילדים.

אני נמצאת במתחם גנים ויש שומר לכל הגנים אז בעיקרון אנחנו לא צריכות לצאת כל רגע..... אבל יש לנו שער נוסף ואמהות עם עגלות או בימי גשם באים מהשער ואז אנחנו צריכות לפתוח. זה בהחלט מפריע שצריך לעזוב את הילדים ולפתוח את השאר.

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה