בעקבות קריאת השרשורים בפורום על הבוקר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קראתי את השרשור של אורלי, ואת השרשור של שרוניקית ואז את השרשור של נופקי.....
    מדהים איך אנחנו משתפות אחת את השניה בשמחות ובכאב שלנו, מוות ולידה מתערבבים פה וכולנו פה אחת בשביל השניה....
    אני מרגישה את זה אפילו יותר בגלל הסיפור האישי שלי, כל פעם שמישהי כותבת מה הילד שלה התחיל לעשות זה מזכיר לי את מה שאיבדתי והשמחה בשביל אותה אמא מהולה בעצב האימהי שלי.
    זאת רק עוד הוכחה לכך שאין על הפורום הזה בעולם! איך אנחנו מכילות אחת את השניה ומשתתפות הן בשמחות ואין בכאב...

לא יודעת מה פרץ הריגשי הזה על הבוקר אבל רציתי להגיד לכן שאני אוהבת המון את כולכן ומאחלת לכולנו רק בשורות טובות והמון אהבה
14 תגובות
עמוד 1
  • שימ את הורמונאלית על הבוקר.
  • ליבי "גנבת" לי את התגובה
  • הורמונים או לא... זה עדיין הפורום הכי כיפי בעולם
  • שימריתוש אין עליך -את נשמה טובה

• אני לא הורמונלית וחושבת בדיוק כמוה

• [/url
  • פשוט אמרת את מה שחשבתי היום בבוקר.

• חושבת בדיוק כמוך אין על הפורום הזה

• בדיוק המחשבות שלי הבוקר. אוהבת את כולכן
  • פורום מלכותי