שיבושים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    לי יש מחזור סדיר . אבל כל פעם שיזרקתי גונאל או מונופור המחזור הקדים בערך בשבוע.. גם לכם ההזרקות משבשות את המחזור? מה שקרה לי עכשיו שעשיתי הזרעה
    ב 15.8 וכבר ב- 25.8 קיבלתי מחזור מאוד משונה שכמעט ואין לי דימום אני לא מלכלכת שום פד אבל כשאני בשירותים בזמן הניגוב אני רואה לפעמים מעט דםם והרוב בגוון חום. בעיקרון הייתי צריכה לקבל ב-3.9. האם זה מחזור וההזרעה לא הצליחה.? האם גם לכם קרו שיבושים כאלה.? שתבינו אני מדממת המון בזמן המחזור .....
8 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היה מחזור של 32-35 יום ושהתחלתי את ההזרקות הוא הגיע כל 28-26 יום.
    אין מה לעשות זה מחזור הטיפול, את מקבלת גונאל שיתפתחו לך זקיקים, הם מתפתחים יותר מהר ממה שבדר"כ, כתוצאה מכך את מבייצת לפני ואז המחזור מגיע גם לפני...
  • לי לא קרה מה שאת מתארת..
    המחזור שיש לך עכשיו חזר על עצמו בחודשים האחרונים של ההזרעה??
    ז"א אותו מחזור בדיוק??
    כי אני הייתי מאוד רוצה לאחל לך שזה לא מחזור, אלא דימום השתרשות..
  • לא בדיוק אבל היה לי מחזור שיתחיל חלש והתגבר בהמשך.... אבל עכשיו אני כבר ביום החמישי והמצב כמו שתיארתי יותר הפרשות חומות עם קצת דימום חלש מאוד מידי פעם ושוב בלי ללכלך את הפד הכל תוך כדי ניגוב
  • אז אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק חזקקקקקק שההכתמות לא יהפכו לדימום
    ואמן שמה שיש לך עכשיו זו השתרשות!!!
  • יש אכזבה גדולה ה- הגיע..... אחרי 5 הזרעות. עכשיו אני בהכנה ל-VIF. מכינה את כל הבדיקות הרצויות לפתיחת תיק בבלינסון.
  • מצטערת לשמוע על המכשפה שהגיעה!!

בהצלחה בדרך החדשה.. בע"ה הפרייה ראשונה ומנצחת!!!
  • היי מירוש
    גם לי הזריקות עשו בלבלות במחזור שהיה מגיע לפני הטיפולים כל 28 יום ואחרי ההזרעות כל 25 יום
    לשהייה קצרה ! שיצליח בפעם הבאה . תשארי חזקה
    גם אני בדרך ל IVF ראשון
    תעבירי עדכונים איך זה בבלינסון
    אני בדרום , בסורוקה

• תודה לכן מקסימות. מחזיקה לכל המתחילות והוותיקות בטיפולי פיריון....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה