שאלה למי שמודדת את חום השחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני מודדת את חום השחר והחודש משהו מוזר קורה איתו. במקום שתהיה קפיצה יש עלייה הדרגתית. חום הבסיס היה 36.3. לפני יומיים עלה ל- 36.4, אתמול ל36.5 והיום 36.6. אני יודעת שאמורה להיות קפיצה בחום ולא ברור לי מה העליה הזאת אומרת, אם היה כבר ביוץ או לא...
    אני ביום 22 של המחזור, שהוא לא סדיר אבל בד"כ ארוך יחסית (מעל 33 יום). מה אתן אומרות היה כבר ביוץ? או שזה חודש ללא ביוץ בכלל? קרה למישהי?
2 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שפספסת את הביוץ ואת בהריון? קפיצה כזאת בדרך כלל מראה על היריון הייתי מציעה לך לחכות עוד כמה ימים ולראות מה קורה

• תודה חמודה, הלוואי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה