ויקי אמא של התאומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לך,
    שמי נעמה ואינני משתתפת פעילה של הפורום (נהינת לקרוא אותו בשעות שנוחות לי). לפני כשנה ראיתי הודעה שפירסמת לגבי קניית עגלת תאומים- אחת היתה של הבוגבו והשניה אינני זוכרת, אך דווקא מתעניינת בה.
    האם יש לך את הפרטים של העגלה, איזה דגם והיכן ניתן לרכוש אותה?
    תודה רבה מראש,
    נעמה
2 תגובות
עמוד 1
  • היי, תאמת שאני כבר לא ממש זוכרת שדיברתי על הבוגבו.
    בעקרון כשאני חיפשתי עגלת תאומים הבחירה הייתה ממש מצומצמת. והייתי צריכה לבחור בין הבייבי ג'וגר שהרוב המליצו לי עליה והד"ר בייבי. בסוף קנינו את הד"ר בייבי שהיא נראתה לי קלה וצרה יחסית
    להגיד לך שאני ממש מרוצה, אז לא. היא אמנם נוחה ונכנסת בכל דלת אבל די כבדה במיוחד עם שני ילדיםבפנים.
    מה שכן, היא עלתה לי 1500 שקל בסה"כ וכבר עכשיו הם לא מוכנים לשבת בעגלה, ככה שלא בזבזתי הרבה כסף בשביל שנה.

עכשיו כבר יש הרבה יותר עגלות תאומים שגם נראות הרבה יותר טוב אבל גם המחיר שלהן הרבה יותר יקר.

בכל אופן את הבייבי ג'וגר את יכולה למצוא כמעט בכל חנות לתינוקות.
    הד"ר בייבי בחנויות הרשת
    יש גם את הסטרול אייר שהיא מהממת לדעתי, לא יודעת איך היא בשימוש.

• תודה רבה, אני אבדוק.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה