בוקר טוב בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קשה לי לעזוב בנות שהן כבר כמו אחיות ... אני רק יסביר את המצב אני בשבוע 9 ולפני כן בבדיקות קודמות היה דופק ובבדיקה האחרונה כבר לא נצפה משמע שהוא לא התפתח אני פה בבית חולים במיון עומדת בפני דילמה האם לעבור הפלה באמצעות כדורים או גרידה? אשמח אם למישהי יש רקע או יודעת על אחד מן הדרכים

9 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    יש לי חברה שלקחה כדורים וזה חירפן לה את הגוף.
    היא לא הצליחה לדמם ואז לעבור בעצם כך את ההפלה ואחרי איזה 7 כדורים שאלה שלקחה(שזה ממש לא טוב) היא בכל זאת עשתה גרידה. ודי עבר לה די מהיר ובקלות.
    אני יודעת שבהריון ראשון אורים שזה פחות מומלץ,האם זה הריון ראשון שלך?

בכל מקרה מתוקה הרבה הצלחה ושיעבור בקלות!!!
    נשיקותתת
  • חסידה טהורה!!! אוי וואווייייי לי!!!!! מקסימונת שלי!!!!!!!!!!!!!
    אני כל כך מצטערת שלמוע...

• יקירתי, אני לא מבינה בזה, חשוב לי פשוט לתת לך חיזוקים, הלוואי שבא"ס יגלו בכל זאת שהכל תקין.....
    ואם לא, מקווה שתוך חודש חודשיים תקלטי להריון תקין משעמם ותצאי בסופו בידים מלאות.
    אוהבת מאוד, פנינה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • חסידה, איפה את נמצאת?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • יפה שלנו..אוףףףף, אני לא מבינה בזה, עדיין מקווה שיראו משהו שונה היום.... מלא מלא אהבה וחיזוקים
  • למה כל כך מהר ????? עוד משהו יכול להשתנות קרו דברים מעולם !!!בכל זאת מה שלא תחליטי שיהיה הצלחה ובע״ה הקלטות מהירה
  • חסידה היקרה אני עברתי גרידה ,אז אני לא יודעת מה כבר יותר טוב ,אומרים שכדורים לא מנקים הכל ,אבל גם גרידה זה עסק לא נעים (הרדמה מלאה ,כאבים) אז תתעייצי אם רופא יקירתי ,במבט לאחורה הייתי מעדיפה כדורים אבל אמרו לי שבשבוע שלי עושים גרידה (היייתי שבוע 7 ) את אמת גם לא נתנו לי בכלל זכות בחירה.
  • למרות שאני לא כ"כ מבינה אני ממליצה לך לחכות טיפה ולקחת את הכדורים.
    כמו שמרגו אמרה (ועוד נשים ששמעתי מהן) הגרידה לא הכי נעימה..
    בשורות טובות במהרה!
    שולחת לך חיבוקי גדול גדול אהובה!
  • אוי מאמי שלי
    קודם שולחת לך חיבוק ענקק נשיקות ומלא חיזוקים!!

לפי מה שאני יודעת כדורים לא מנקים הכי טוב ואז צריך בכול זאת לעשות גרידה..
    ההחלטה היא שלך מאמי ..

תיהיה חזקה
    מקווה שתוך חודש חודשיים תקלטי שוב והפעם ל 9 חודשים מלאים בע״ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה