היי חברות בחודש שישי והתחלתי התעניין בחבילות לידה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למישהי יש חנות שיכולה להמליץ לי עליה ?? אני אשמח כי כבר בדקתי כמה חנויות וזה יותר מדי יקר ... אני בטוחה שיש חנויות אחרות יותר זולות ..
אשמח אם תעזרו לי .. תודה ויום טוב
3 תגובות
עמוד 1
לרוב דוחפים דברים מיותרים בחבילות לידה, תעשי השוואה אם את קונה את מה שאת צריכה כל מיני חנויות מול קנייה מרוכזת בחנות אחת. אני מאיזור הצפון ויכולה למליץ על מיי בייבי בירכא גם רשת מוצצים יש בה מחירים מעולים (שווה לבדוק בסניפים שונים כי המחירים יכולת להשתנות בין סניף לסניף).
קודם כל מה המוצרים צריך בחבילת לידה ??
שנית כל הייתי כבר במיי בייבי בירכא ..ואני דווקא בכלל לא נהניתי ולא ממליצה על המקום ..נכון ..גדול אבל זה לא אומר כלום ..מחירים יקרים .שירות בשפל ..ומלא מוצרים שלא צריך .. הייתי שם כבר ואני בכלל לא ממליצה ..לגבי מוצצים עדיין לא הייתי שם ..אני אלך לבדוק ..
אבל האמת שמעתי על חנות בדלית אל כרמל ליד חיפה ששמה ניו בייבי ..חברה שלי עשתה שם הזמנה ומאוד מרוצה מהמחירים ומשירות ..אני הולכת לבדוק גם שם
שמעת עליה ??
כבר מזמן כולם יודעים שחבילת לידה= מלא מוצרים שלא צריך. (במיי בייבי בירכא עושים מה שעושים בכ-ל חנות לנשים הורמונליות עם מחלות חרדה)
מציעה לחנויות, ולחברות, ולך חברה, להפסיק להשתמש בביטוי חבילת לידה כטריק שיווקי, זה ישן, זה פאסה יודעים איפה הקץ'. וזה ממש לא משנה אם זה ירכא או מקום אחר.
דברים שלא צריך יש בכל חבילת לידה כי זה מה שזה, חבילת לידה זה מלא מוצרים שלא צריך.
מסרי לחנות בדלית אל כרמל, את עצתי, את הרי הולכת לבקר שם, ושלא ידחפו לך שם