התייעצות קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לצערי בשבוע 9 פסק הדופק של העובר שלי ואני כאן בבית חולים מתלבטת בין אם לעבור הפלה באמצעות כדורים או על ידי גרידה אשמח לעזרה ולטיפים המלצות על איזשהו שיטה אני ממש לא יודעת מה לעשות בכדורים אמרו לי שזה כאבי תופת ודימום מסיבי שלוקח זמן אפילו חודש ולבסוף לא בטוח שהכל יתנקה ואז אני אצטרך לעבור שאיבה בכל זאת ומצד שני הגרידה מפחידה אותי בסיכונים לעתיד כי אני רוצה ילד ואני לא מעוניינת בנזק שיעכב לי את המטרה

5 תגובות
עמוד 1

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • צר לי לשמוע

• חסידה יקרה, אני מצטערת לשמוע..
    כשאני עברתי הפלה טיבעית בשבוע 7 נאמר לי שיש לי מזל שזה נפל לבד כי כדורים אחכ לוקח יותר זמן להיקלט.. אני הייתי מציעה לך לעבור גרידה כי ככה זה בטוח יתנקה ושמעתי על כמה בנות שהפילו עם כדור ובכל זאת אחרי כמה זמן עברו שאיבה כדי להתנקות..
    בכל דרף שתבחרי שיהיה בהצלחה ושבמהרה תיקלטי מחדש
    שולחת לך מלא חיזוקים וחיבוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה