מבואסת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר יש לנו יום נישואים, ראשון.. ואני חולה, ובנוסף- מחר בעלולי במבחן, ואח״כ רץ לעבודה, בערב אני בחתונה, בקיצור- לא נפגש כל היום... אוף, דמיינתי אותו אחרת... במקום, נצא היום בערב לאכול, וכשנסיים מבחנים (אנחנו סטודנטים) נסע לכמה ימים... אבל זה עוד מלאאא זמן..
4 תגובות
עמוד 1
  • ממוש ממש לא נורא, העיקר הביחד, תעשו לכם ערב רומנטי, למשל אם אתם אוכלים בחוץ, אפשר את הקינוח לקחת הביתה, לֿעשות פיקניק על השטיח, להדליק נרות, לשתות יין ולאהוב :) תהני ממה שיש, אני בטוחה שזה יהיה ערב מהמם ומלא מזל טוב!!!!!
  • מזל טוב, אהובההה!!!

• מתוקה שלי, תחגגו יום אחרי או בתאריך העברי / לועזי (מזל שישי שניים!)
    תרגישי טוב! (זה מהתרגשות..חח) אחרי התקופת מבחנים יהיה לכם קצת זמן תסעו לנופשון קטן, אפילו רק לילה, אני בטוחה שתהנו! : )

מבינה את הקטע של סטודנטים....זה נגמר אוטוטו, תהיי אופטימית!
    (היום נישואים הראשון שלנו יהיה אצל חמתי! הוא יוצא באמצע ראש השנה... אבל שטויות.. כמו שאמרתי - תחגגו עברי \ לועזי)

אמילי יא משקיענית אחת! תלמדי אותי!!!! אני תמיד תקועה עם מתנות ולא יודעת מה לקנות!
  • יווו מאמי קטע גם לי מחר יש יום נישואים ראשון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה