היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשעה 16:00 תצא ההלוויה הלכתי לעשות סידורים אחרונים לקראת ההלוויה ומה אנשים שואלים אותי מתי תחולק הירושה כולי דמעות עושה סידורים מול חברת ****א וזה מה שהם שואלים אותי ברחוב
17 תגובות
עמוד 1
מזעזע!!!
משתתפת בצערך
איכס, גועל נפש על מה אנשים חושבים כסף כסף כסף
עזבי נסיכה, הם לא שווים את הדמעות קבלי חיבוק חם וענקי
לא להאמין משתתפת בצערך שלא תדעו עוד צער
אני פשוט בהלם
לא הייתי קוראת להם אנשים... תשכחי ממה שהם אמרו ושאלו תתרכזי כרגע במשפחה שלך בזכרה של אמא שלך...
אורלי מאמוש...משתתפת בצערך, שלא תדעי עוד צער לעולם!
מתוקה, קבלי מיליון חיבוקים. קראתי בבוקר את השרשור עם בשורה הקשה ולא יכולתי להגיב, נהיה לי כל כך עצוב! שלא תדעו עוד צער, אין לי מושג אפילו מה להגיד עוד... לא מתארת לעצמי עד כמה קשה וכואב לך עכשיו! ואותם אנשים ששאלו אותך ברחוב... איכסה ולא אנשים! פשוט מיץ של הזבל!
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
גועל נפש של אנשים
איכס... אני בשוק...איך אפשר לשאול דבר כזה בת מתאבלת?!