היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כתוב ככה: בצילום אגן אין עדות להסתיידות פתולוגית. לאחר הכנסת החומא הניגודי דרך צנתר רחמי הודגם רחם בצורת משולש בעל גבולות סדירים ללא פגמי מילוי. נצפו שתי חצוצרות עדינות לכל אורכן. בצילום אגן כעבור 20 דק' הודגם פיזור תקין של חומר ניגוד בחלל הצפק.
מה אתן אומרותתת?? התחושה שזה בסדר נכונההה???קקרתי באינטנרט על חצוצרה עדינה..כתוה שזה בריא וזה "מחמאה.."
בנותתתתתתתתתתתתת אני מתרגשתת ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
15 תגובות
עמוד 1
מעולהההההההההההההההה
עדיין לא דיברתי איתו..רק קודם קיבלתי את התוצאות...
אני יכולה לנשום לרווחההה!!
מרגו??אם אקבל עוד שבוע..אז כן..נתחיל עם הזרעותת ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
הרי קיבלת לא מזמן לא ? שוב את צריכה לא לקבל,מאחלת לא לקבל נשמה.
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
איזה כייף לשמוע שהכל בסדר! בדיוק כמו שכולנו אמרנו לך!! :) יש לי הרגשה שהצילום הזה עוזר לך להיכנס.. :) אין מחזור החודש! היה לו קשה להיפרד אז הוא ניסה בכ"ז לצאת בביוץ אבל זהו! שיחכה בצד 9 חודשים. שינוח!