עזרה בעיניין החלטה לזמן חופשת לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני לא הכי פעילה כאן אבל עוקבת כמעט כל יום.
    תודה לכולן על השיתוף התמיכה והעזרה שאתן נותנות כאן זה פשוט מדהים.

אני אוטוטו בחודש שביעי .... וצריכה לתת תשובה בעבודה כמה זמן אני רוצה חופשת לידה---- מעבר לזמן שאני זכאית מבחינת חוק.

חשוב לציין שהשאלה באה מהבוס הישיר שלי -שהוא אדם מדהים ואמר שזה רק בשביל הערכות עם המחליפה (שעדיין אין לי).
    צפויה ללדת באמצע סוף נובמבר...

אשמח לעיצה....

תודה מראש מאיה
4 תגובות
עמוד 1
  • תראי זה תלוי בכמה דברים:
    אני למשל מבחינה כספית- עדיף לי ישר לחזור אחרי 3 חודשים
    למרות שמבחינתי- אז חשבתי בכיף גם חצי שנה

בתכלס- השגעתי בבית- לא בנויה להשאר כל היום וכל יום בבית- חייבץ לצאת
    שמעתי על אמהות שנשארו שנתיים עם הילד ושמעתי על 3 חודשיים

בסוף לקחתי 4 חודשים כי מייד אחרי 3 חודשם היתה לי תקופת מבחנים כך שבלי שום קשר לחופשת לידה היתי לקוחת חופש של חודש

מקווה שהצלחתי קצת להסביר את עצמי

• אם יש לך אפשרות כלכלית לשבת בבית אז לדעתי תקחי לך את הזמן לפחות עד אחרי פסח כי גם ככה זה חורף והוא יהיה קטן ויהיה חולה המון.
    אם אין אפשרות אז תקחי לך עוד חודש (סה"כ ארבעה חודשים)

שתהיה לך לידה קלה
  • סך הכל אני לוקחת חצי שנה (כולל ה3 חודשים וחצי שבחוק...)
  • אם הייתי יכולה הייתי נשארת בבית שנה
    אבל בגלל שאני לא רוצה לאבד את מקום העבודה אז אני לוקחת רק חצי שנה

אבל... זה ממש סובייקטיבי, אם את רוצה ויכולה להרשות לעצמך שלושה חודשים ללא משכורת, וגם את מעוניינת להישאר בבית (ממש לא כל האמהות רוצות) אז תאריכי...
    גם הגיוני שלא תדעי מראש ופשוט תזרמי עם זה

בהצלחה בכל מה שתחליטי בכל אופן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה