חזרתי מרופאת הנשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,חזרתי מרופאת נשים היא נתנה הפניות לבדיקות שגרתיות בתחילת הריון סוכר ברזל תרבית שתן וכו׳..אמרה שאני בשבוע 5+2 הסברתי לה על ההפרשות והקאתי לה את הצבע שלהן ממש התביישתי היא פשוט אמרה לי תראי לי את התחתונית שלך שנראה את הצבע ..ואמרה שהצבע בסדר גמור כנראה שאריות או שפשוט כי הגוף רגיל לזה שיש לי את ההפרשות האלה קבוע אז גם בהריון הן לא פוסחות עליי :/ נתנה הפנייה לאולטרסאונד חיצוני אמרה לעשות אותו בשבוע 9-10 בע״ה ..ושאם חלילה יהיו דימומים או כאבים אז לבוא לאולטרסאונד וגינלי ..היא אמרה שבלי קשר לדת יש לה המון נשים שמעדיפות לחכות עוד טיפה ולא לעשות פנימי ..אז התעודדתי :) זהו בכל אופן אני מקווה שימשיך תקין ובריא ..נשיקות לכולכן ואמן שהחודש יהיה גם שלכן  
15 תגובות
עמוד 1
  • שמחתי לשמוע שהרופאה שלך הולכת איתך יד ביד!
    שימשיך להיות טוב ובע"ה שיהיה בסוף בידיים מלאות

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • איזה כייף! אמרנו לך שלא צריך לדאוג :)
    המשך קליל ובריא!
  • יואו מכלושית איזה מרגש לשמועעעע....
    בהצלחה חמודה ובקרוב אצלי..אמןןן
  • מיכליי!! איזה מרגשש!! ברוך ה'! שימשיך תקיןןןן!! הכי חשוב!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • ברוך השם שהכול זה הכייי חשוב!!!

שימשיך הריון משעמם וקל
  • איזה יופי ממוש! אני ממש שמחה לשמוע שהכל תקין והרופאה שלך נשמעת ממש אחלה, שזה חשוב(-: יופי ממוש!!!!
  • שימשיך לך הריון קל ותקין אמן!!!!
  • איזה יופי שיהיה המשך הריון קל ותקין לתשעה חודשים אמן
  • תודה רבה יקירותיייייי מאחלת לכן את כל ההצלחה שבעולם!!!!!אמן שתבשרו החודש בשורות טובות
  • מיכלושית יקרה,
    שאלה לי לגבי ההפרשות. הבנתי שבהריון יש הפרשות מוזרות והרבה.האם זה מה שיש לך?ממתי המבנת בזה?
    תודה מתוקהה
  • הי מיכל'
    שמחה לשמוע... אני לא יודעת הם הייתי ממתינה עד שבוע תשיעי, אבל מאמינה ומקווה שיהיה בסדר... ההפרשות שהיו אצלי בהריון הראשון עברו לקראת תחילת חודש שלישי..המון הצלחה!.

חודש פורה לכולנו.... :)
  • נשמע טוב שימשיך קל ותקין
  • תותי12-ההפרשות התחילו ביום ה4 לאיחור המחזור אחרי קיום יחסים עם הבעל ונמשכות עד היום ..לדעתי זה לא קשור לזה שהיינו ביחד זה בטח ה היה בפנים וכשהיינו יחד רק הוציא את זה מהר מהרגיל ..לדעתי כשאומרים הרבה הפרשות מתכוונים שקופות צהובות וכו׳..לא חומות :/ מקווה שימשיך תקין
  • בשורות כאלו תמיד נחמד לשמוע....המשך הריון תקין וקל מאמי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה